Sange fra Højskolesangbogen - Katinka Bjerre, Bjørn Fjæstad, Caroline Henderson & Shaka Loveless - Musik -  - 0602445093489 - 26. november 2021

Sange fra Højskolesangbogen

Katinka Bjerre, Bjørn Fjæstad, Caroline Henderson & Shaka Loveless

Pris
kr. 111,96
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Sange fra Højskolesangbogen

Katinka Bjerregaard, Bjørn Fjæstad, Shaka Loveless og Caroline Henderson fortolker 10 sange fra højskolesangbogen sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Højskolesangbogen har hidtil primært spillet en rolle rundt omkring på landets højskoler og i kirkerne, men i takt med at andre fællesskaber lukkede ned, blev sangen en vigtig markør for den folkelige identitet, og begejstringen for fællessang med udgangspunkt i Højskolesangbogen blomstrede markant op. Og det vil Danmarks Underholdningsorkester gerne støtte op om. Det gør de her med nye versioner af udvalgte sange fra den danske sangskat, fortolket sammen med fire store danske sangere: Katinka Bjerregaard, Bjørn Fjæstad, Shaka Loveless og Caroline Henderson.

Det er orkestrets symfoniske lyd der udgør fundamentet for de dragende vokaler, som de fire stærke karakterstemmer leverer. Solisterne fortolker sangene smukt og indlevende i hver deres særlige og unikke stil og udtryk. Tilsammen udgør de ti sange således et album, der fortolker Højskolesangbogen og dens tidløse kvaliteter på en måde, som ingen før har lagt ører til.

"Med albummet bygger vi også bro mellem både genrer og generationer, mellem det nye og det gamle, det rytmiske og det klassiske. Det er helt i tråd med Danmarks Underholdningsorkesters ambition om både at formidle den symfoniske musik på sine egne præmisser såvel som i nye og inspirerende sammenhænge", fortæller direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö.

Det er 127 år siden at den allerførste udgave af Højskolesangbogen udkom. Den seneste udgave, der udkom i 2020, er den 19. i rækken.


Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 26. november 2021
EAN/UPC 0602445093489
Katalognr. 060244509348
Mål 142 × 125 × 10 mm   ·   124 g   (Estimeret vægt)

Hvis du kan lide Katinka Bjerre, Bjørn Fjæstad, Caroline Henderson & Shaka Loveless, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD