Waka / Wazoo - Frank Zappa - Musik - UNIVERSAL - 0602448169594 - 16. december 2022

Waka / Wazoo

Frank Zappa

Pris
kr. 749,95
Forventes klar til forsendelse 13. - 15. feb.

Vores kunder siger:


Waka / Wazoo

Frank Zappa Waka/Wazoo er et omfattende 4CD + Blu-ray bokssæt, der fejrer 50-året for Mothers Of Invention/Hot Rats/Grand Wazoo-oplevelsen fra 1972.

Efter ulykken hvor Frank Zappa blev skubbet af scenen i Rainbow Theatre, London, brugte han flere måneder på at komme sig i sit hjem i Laurel Canyon. Selvom han var bundet til en kørestol, kunne hans arbejdsmoral ikke tæmmes. I løbet af denne tid lykkedes det ham blandt andet at samle et ensemble, der fik slukket hans tørst efter at arbejde med et stort "Elektrisk Orkester". I sidste ende blev der skrevet kontrakt på en 20-mand stor gruppe sammen med indspilninger og en turné på tværs af 8 byer. Kort efter turnerede en nedskaleret gruppe på 10 folk, nu kendt som "Petit Wazoo", i næsten to måneder. Efter at alt var sagt og gjort, sluttede Zappa eksperimentet af med to albums, Waka/Jawaka & The Grand Wazoo, plus to turneer og et hav af koncertoptagelser, der havnede i Zappas arkiver. Det var en monumental bedrift for en fyr med gips på benet og en dirigentstav i hånden.

Waka/Wazoo-bokssættet byder på en komplet historisk gennemgang af hele projektet, med alternative optagelser af næsten alle kompositioner, der er optaget under albumindspilningerne, sammen med Vault mix session outtakes og kuriøsiteter. Også inkluderet er det komplette sidste show fra turnéen med 10-mand-bandet, optaget i det berømte Winterland Ballroom i San Francisco den 15. december 1972. Blu-ray Audio-discen indeholder både albums med helt nye Atmos og 5.1-mixes og 96kHz 24-bit high-res stereo-remasters.

Under albumindspilningerne i Paramount Studios, arbejdede Frank Zappa også med George Duke på noget af Dukes solomateriale. Disse demoer blev produceret af Zappa, som også spillede guitar. Selvom George selv endte med at genindspille kompositionerne til sine egne albums, er versionerne med Zappa aldrig blevet officielt udgivet før nu.

Medie Musik     CD/Blu-ray   (CD og Blu-ray) × 5
Udgivet 16. december 2022
EAN/UPC 0602448169594
Udgiver UNIVERSAL 060244816959
Genre Pop
Mål 531 g

Vis alle

Mere med Frank Zappa

Hvis du kan lide Frank Zappa, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er

Vis alle

Flere tilbud: CD Deluxe Editions & CD bokssæt

Vis alle

Flere tilbud: Frank Zappa - Waka / Wazoo