Brænder Boksen med Smukke Ting - Love Shop - Musik -  - 0602577426759 - 8. marts 2019

Brænder Boksen med Smukke Ting

Love Shop

Pris
kr. 139,95
Forventes klar til forsendelse 30. mar. - 4. apr.

Findes også som:

Brænder Boksen med Smukke Ting

Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum (Evergreen) og en bog (Himmelflugt Og Højdeskræk) i 2015, manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11.studie album Risiko i 2017. Et album der i den grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner, og som samtidig var levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot når der skal laves ny musik.

Med Risiko's succes i bagagen og usvækket lyst til at forny sig, er Jens Unmack & co. nu igen gået i studiet, og denne gang er hele bandet blevet inddraget i indspilningens grundfase og formgivning, dels for at nyde godt af en frisk proces, men også for at åbne op for et mere bandnaturligt snit på de nye numre. En feeling den opmærksomme lytter straks vil kunne høre.

Albumtitlen er Brænder Boksen Med Smukke Ting.

Jens Unmack siger selv om det kommende album:

"Med så mange albums bag os har vi efterhånden en sjældent lang bandhistorie, som er inspirerende at spille ud fra. Med seneste album oplevede vi et foreløbigt højdepunkt i Love Shops nyere historie, og mange andre havde nok i den situation trukket en pause og set situationen an. Men sådan er temperamentet ikke i det her band. Jeg har selv en baggrund med artister der er vokset gennem hyppige, regelmæssige udgivelser, og som derfor har kunnet udvikle sig og spejle tiden sammen med sine lyttere. Og det er sådan jeg bedst kan lide det. Så vi har taget udfordringen op og står nu her klar igen. Tror aldrig jeg har arbejdet så intenst med sangene til et album som på dette nye. Ikke fordi de kom svært, men fordi målet var at komme videre uden tomme ord eller musikalsk dødvægt i bagagen. Så mange skitser blev lavet og stødt, før de rigtige sange kom og lagde sig på plads. På den måde giver det nye album kun god mening i forhold til det erklærede løfte 'Risiko' gav: Aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu. 'Brænder Boksen Med Smukke ting' er lyden af Love Shop 2019."

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 8. marts 2019
EAN/UPC 0602577426759
Katalognr. 060257742675
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Love Shop

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: Musik: Mest populære

Vis alle

Flere tilbud: Love Shop & Jens Unmack