We've Just Begun - Sinne Eeg & The Danish Radio Big Band - Musik - SUN - 0663993191324 - 7. november 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

We've Just Begun

Sinne Eeg & The Danish Radio Big Band

Pris
DKK 139,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 21. - 27. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

We've Just Begun

Den 89-årige amerikanske legende Al Schmitt har mixet albums for ikoner som Frank Sinatra, Ray Charles, Nat King Cole og Paul McCartney. Nu har han også mixet et nyt album med jazzvokalisten Sinne Eeg og DR Big Band.

Det er ikke nyt at DR Big Band og Sinne Eeg optræder sammen. Men at de nu er gået all in og sammen har indspillet albummet We've Just Begun er noget af et projekt. Sinne og orkesteret ønskede at genfinde den fantastiske lyd fra de gode gamle dage, hvor big bands, som dem der blev ledet af Count Basie og Quincy Jones, dominerede.

Det nye album er et af Sinne Eegs største projekter til dato. Man kommer helt tæt på hende som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Bands 19 forrygende musikere folder sig ud i en perlerække af iørefaldende arrangementer, som mestrene Peter Jensen, Jesper Riis og amerikanske Roger Neumann står for. Arrangementerne er en smuk balance mellem den klassiske og moderne bigbandlyd.

Den ene halvdel af We've Just Begun er originalkompositioner skrevet specielt til det nye album, mens anden halvdel er klassiske jazz-standarder.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 7. november 2019
EAN/UPC 0663993191324
Udgiver SUN
Genre Jazz
Mål 108 g

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Sinne Eeg & The Danish Radio Big Band - We've Just Begun

Vis alle

Flere tilbud: Jazz på CD