When The Deer Wore Blue - Figurines - Musik - MORNING - 7332181015249 - 15. august 2018

When The Deer Wore Blue

Figurines

Pris
kr. 63,96
Forventes afsendt
10-14 arbejdsdage

Vores kunder siger:


When The Deer Wore Blue

When The Deer Wore Blue is an album by Figurines, released in 2018. The album is a dance CD.


figurines.jpg

figurines2.jpg

When The Deer Wore Blue er opfølgeren til bandets andet album "Skeleton" fra 2005, der har fundet sit publikum i en lang række lande herunder USA, hvor bandet har turneret intensivt, har været tæt på at blive arresteret pga. mistanke om ulovlig våbenbesiddelse, og har høstet roser i medier fra Rolling Stone og N.Y. Times til Pitchforkmedia og Spin.com.

Senest er "Skeleton" netop udkommet i England, hvor Kaiser Chiefs har peget på bandet som deres internationale yndlingsband, hvor den indflydelsesrige BBC1 radiovært og DJ, Rob da Bank, har booket dem til sin festival, Bestival, og hvor albummet er blevet spillet flittigt på NME's redaktionskontor. "Skeleton" udkommer i England på Strange Feeling Records, et label som Ben Watt, den ene halvdel af duoen Everything But The Girl, var nødt til at etablere for at kunne udgive Figurines!

Bandet har netop været på en uges turné i England, hvor de også har spillet BBC sessions hos Steve Lamacq og Gideon Coe.

"When The Deer Wore Blue" er indspillet i Silence i Sverige, produceret af Figurines i samarbejde med amerikaneren Jeremy Lemos. Jeremy Lemos er fra Chicago og har tidligere arbejdet med bl.a. Jim O'Rourke, Loose Fur, Glen Kotche, (Smog) og Archer Prewitt. Da vi så, at han havde ZZ Tops album "Tejas" på sin liste over favoritter, var der ingen tvivl om at vi måtte bede ham om at komme til Sverige for at indspille med Figurines...

Albummet er mixet af Jeremy Lemos og masteret af Jason Ward - også i Chicago.

***


Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 15. august 2018
EAN/UPC 7332181015249
Udgiver MORNING PCP1148
Genre Electronic     Dance
Mål 142 × 125 × 10 mm   ·   124 g   (Estimeret vægt)
Antal tracks 13

Vis alle

Mere med Figurines

Hvis du kan lide Figurines, så måske...