Månen Danser Pænest - Knægt - Musik - Celebration Records - 9958285674397 - 1. marts 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Månen Danser Pænest

Knægt

Pris
DKK 219,95
Forventes klar til forsendelse 13. - 16. jun.

Månen Danser Pænest

Malte Nordtorp, med sit kunstneriske alias Knægt, er klar med sit andet første fuldlængde-album Månen Danser Pænest om brud og kærestesorg. Og så har han svært ved at sidde stille for tiden. For rastløshed og ensomhed har kun fået endnu mere spalteplads i notesbogen efter han skrev sangene til albummet - men dog med små glimt af afklarethed og spirende håb om at kunne mærke livets opture igen.

Månen danser Pænest er album, der med en poetisk og sproglighed skarphed, peger helt ind til kernen af, hvordan tiden efter et kærlighedsbrud føles. Den kan både få en til at grine, græde og nikke genkendende til sange om at vokse ud af forhold Og så er der rastløsheden, og ensomheden der følger med kærestesorgen, som Malte Nordtorp behandler med humor og sjove anekdoter i sin musik. Det føltes både anderledes og nærmest komisk pludselig at være single igen efter 8 år, fortæller Malte Nordtorp.

Set i bakspejlet, mere end et år efter bruddet og inde i et nyt forhold, så lurer spørgsmålet om humoren i virkeligheden er et forsvarsværn der dækker over en underliggende ensomhed.

" Da kærestesorgen fik krammet på mig, indså jeg, at tilhørsfølelsen er et spektrum, som vi bevæger os rundt på med tiden. Derfor har jeg tænkt mig, at sætte mest mulig pris på livsopturen, når den er der."

Malte Nordtorp har udover sin solokarriere haft sine musikalske fingre med i projekter som Andreas Odbjerg, Guldimund og senest Lucky Lo.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Udgivet 1. marts 2023
Udgiver Celebration Records
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Andre har også købt

Se alt med Knægt ( f.eks. LP )