Eksistentiel ledelse - Mette Vesterager - Bøger - Gyldendal - 9788741268866 - 2. november 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Eksistentiel ledelse 1. udgave

Mette Vesterager

Pris
DKK 229
Forventes klar til forsendelse 28. - 29. sep.

Eksistentiel ledelse 1. udgave

Vejen til et stærkere personligt lederskab går først og fremmest gennem en forståelse af den menneskelige eksistens. Eksistentiel filosofi peger på, at vi som mennesker er underlagt nogle grundvilkår som frihed, forbundethed, ensomhed, tid, krop, meningsløshed og død. Det er grundvilkår, der ofte bliver sat på spidsen i ledelse.

Eksistentiel ledelse er en guide til at undersøge og forstå, hvordan grundvilkårene påvirker dit konkrete lederskab, og hvem du er som menneske og leder. Bogen hjælper derigennem med at finde svar på nogle af de største ledelsesudfordringer, herunder hvordan du:

Bliver autentisk Skaber mening i arbejdet Håndterer forandringer Styrker relationerne Mindsker ensomheden Lægger strategier Tager ansvar Træffer beslutninger Får mere tid i en accelererende kultur Håndterer afslutninger såsom afskedigelser.

I bogen indgår en lang række cases og personlige fortællinger fra ledere i offentlige og private virksomheder som Københavns Universitet, TORM, Arbejdernes Landsbank, LEGO, e-nettet, Bankernes Kontantservice (BKS), Halsnæs Kommune og Privathospitalet Danmark.

Eksistentiel ledelse henvender sig til alle ledere, der ønsker at styrke deres personlige lederskab, og er desuden skrevet til brug på ledelsesuddannelser og -kurser.


en guide til personligt lederskab

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet Danmark, 2. november 2017
ISBN13 9788741268866
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Samfund, Div.
Antal sider 210
Mål 155 × 230 × 13 mm   ·   334 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Mette Vesterager

Andre har også købt