Om iMusic


iMusic - dansk webshop siden 2005 og pladebutik siden 2018

iMusic startede op i Aarhus C tilbage i 2005 med et ønske om at tilbyde et af markedets bredeste udvalg af CD'er og DVD'er. Og det er lykkedes! Vores forretning er vokset hurtigt i årene siden opstart, det samme er ambitionerne, og vi har derfor løbende suppleret produktudvalget op med vinyl, bøger, K-pop og merchandise fra både ind- og udland. I dag tilbyder vi et af markedets absolut største sortimenter.

Siden 2018 har vi udvidet forretningen med en fysisk butik, der sælger vinyl, K-pop og CD'er m.m. Grundet vores enorme vækst flyttede vi i 2021 fra vores adresse i Aarhus C til større lokaler i Risskov og udvidede i den forbindelse også vores pladebutik - især med et stort udvalg af vinyl og K-pop.

Netbutikken ekspanderer til udlandet

I 2010 blev iMusic valgt som leverandør under SKI's (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) rammeaftaler om levering til biblioteker og skoler. Dette var medvirkende til, at vi af Børsen blev kåret som en af årets Gazelle-virksomheder i 2010. Nye aftaler kom til, og fra 2012 til 2016 fungerede vi som hovedleverandør af musik til bibliotekerne i Danmark. I 2016 vandt iMusic kontrakten om levering af alle danske bøger, film og spil til bibliotekerne og skolebibliotekerne (PLC), og i perioden 2016 til 2021 leverede vi over 4 mio. bøger ud til landets biblioteker og skolebiblioteker fra vores bogafdeling i Risskov.

I begyndelsen af 2021 tog vi beslutningen om at fokusere forretningen på vores webshop, imusic.dk, og ekspandere denne yderligere til udenlandske markeder. Nordmændene, tyskerne og svenskerne var de første til at tage flot imod os, og siden da har vi opnået tilfredse kunder i mere end 30 lande, som kan tilgå vores hjemmeside på flere forskellige domæner og sprog (imusic.se, imusic.no, imusic.de, imusic.es, imusic.co, imusic.br.com, imusic.uk, imusic.ca, imusic.ch, imusic.fi, imusic.fr, imusic.be og imusic.nl).

Blandt Nordens største webshops - men med benene plantet solidt på jorden

Vores hastige udvikling er sket i et marked, som jævntligt dømmes ude i konkurrencen mod digitaliseringen. Årsagen til at iMusic har vækstet gennem alle årene, er at vi løbende udvider vores leverandørnetværk i en sådan grad at vores udvalg af varer i dag er blandt Europas største med mange millioner varer på hjemmesiden. Det er med til at sikre at vi konsekvent kan tilbyde både det brede og det smalle, det nye og det gamle - og altid kan holde skarpe priser på varerne. Udgår én leverandør har vi en lang række af alternativer, vi kan trække på. Vores hjemmeside opdateres dagligt med data fra vores leverandører, så både spotvarer, restlagre, nyheder og lignende bliver tilgængelige på hjemmesiden stort set i det øjeblik, vores leverandører annoncerer dem.

Dertil kommer at vi trods fortsat vækst konstant bestræber os på at bevare benene på jorden og levere personlig kundeservice, hvor man kan mærke at det er oprigtige og passionerede mennesker der står bag - altid med et ønske om at levere den bedste service til den enkelte kunde. Det afspejles bl.a. i vores rating som 'Fremragende' på Trustpilot.

Hvad end du er på jagt efter bøger, musik, film eller merchandise, så god fornøjelse - og velkommen hos iMusic!