Illuminations - Josh Groban - Musik - EASY LISTENING - 0093624964964 - 11. november 2010
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Illuminations

Josh Groban

Pris
DKK 69,95
Forventes klar til forsendelse 4. - 6. okt.

Findes også som:

Illuminations

Illuminations is an album by Josh Groban, released in 2010. Illuminations includes a.o. the following tracks: "Wandering Kind (prelude)", "Galileo", "Love Only Knows", "Voce Existe Em Mim" and more. The album is a pop CD.


Den bedste måde at beskrive Josh Groban på et en gammel sjæl I en ung krop. Lidt det samme som så mange kvinder, unge som gamle, har fundet det charmerende i, i karakteren Edward Cullen fra den populære saga Twilight.

Josh er en ung fyr, han har stil, han er charmerende og sjov, og lyder afgjort ikke som en operasanger når han får lov at rulle sig ud han har humor, han er kæk og ja ung.

Men i hans sangskrivning har han en ældre sjæls tanker og bekymringer.

Albummet Illuminations har været under vejs i 3 år, og både sangskrivning og indspilning kom i bølger af kreativitet der har maximeret det personlige præg!

Dette er mine historier, siger Groban, For hver enkel sang, vil én sidde og vide at denne er omhandler vedkommende. Jeg vil nok få en SMS for hver enkelt! Det er et meget personligt album.

Helt utraditionelt er albummet produceret I samarbejde med veteranen Rick Rubin, der er kendt for ikoniske værker med bl.a. Metallica, Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash og Dixie Chicks.

Partnerskabet mellem Rubin og Groban har langsomt udviklet sig dyb gensidig respekt.

Resultatet er en fantastisk flot samling af personlige sange, med nye kanter leveret af Rick Rubins utrolig flotte produktion. Josh Groban albummet henvender sig især til mor/datter med sin Gavin DeGraw og førnævnte Edward Cullen charme.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 11. november 2010
EAN/UPC 0093624964964
Udgiver EASY LISTENING 9362496496
Genre Pop
Mål 99 g
Antal tracks 13

Vis alle

Mere med Josh Groban

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Julen 2010

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 69,95

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 69,95 DKK

Vis alle

Flere tilbud: CD-tilbud | 3 for 150 DKK

Se alt med Josh Groban ( f.eks. CD , LP , CD/DVD , DVD og Bog )