Nevermoor: Nevermoor 1 - Morrigan Crows magiske prøvelser - Jessica Townsend - Bøger - Gyldendal - 9788702250923 - 30. januar 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Nevermoor: Nevermoor 1 - Morrigan Crows magiske prøvelser 1. udgave

Jessica Townsend

Pris
DKK 153

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 7. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Nevermoor: Nevermoor 1 - Morrigan Crows magiske prøvelser 1. udgave

Morrigan Crow er forbandet. Fordi hun er født på den forkerte dag, får hun skylden for enhver ulykke i landet – lige fra hjerteanfald til haglvejr – og værst af alt betyder forbandelsen, at Morrigan vil dø ved midnat på sin 11-års fødselsdag.

Men i stedet for sin hårde skæbne møder Morrigan en bemærkelsesværdig mand ved navn Jupiter North. Med skyggeagtigt mørke jagthunde og ryttere i hælene flygter de sammen til en hemmelig, magisk by ved navn Nevermoor.

Her opdager Morrigan, at Jupiter har valgt hende som sin kandidat til at blive medlem af byens mest prestigefyldte klub: Det Forunderlige Selskab. For at blive medlem skal man klare fire svære og farlige prøvelser i skarp konkurrence med hundredvis af andre børn med hvert sit unikke og fantastiske talent. Men har Morrigan overhovedet et talent? For at få lov at blive i Nevermoor og undslippe forbandelsen skal hun klare sig igennem alle fire prøvelser – og imens får hun hjælp af en ny flok venner til at finde hemmeligheden bag forbandelsen.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 30. januar 2018
ISBN13 9788702250923
Forlag Gyldendal
Genre Børnebøger     Seriebøger
Antal sider 384
Mål 158 × 226 × 29 mm   ·   712 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Birgitte Bager

Vis alle

Mere med Jessica Townsend

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Bedste børnebøger