Kriger uden maske - Hanne-Vibeke Holst - Bøger - Gyldendal - 9788702293548 - 3. november 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kriger uden maske 1. udgave

Hanne-Vibeke Holst

Pris
DKK 219

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 27. - 28. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kriger uden maske 1. udgave

KØBENHAVN, 1930. Byen summer af jazz og dæmpede samtaler om den urolige verdenssituation, da 18-årige Sonja træffer sin beslutning. Hun vil være kunstner. Stik imod sin mors vilje søger hun ind på en københavnsk kunstskole. Det er dér, hun hører til – hun vil væk fra opvækstens mondæne Charlottenlund.

Sonja hvirvles ind i en kreds af unge kunstnere og digtere, som er optændt af idealisme og frisindede eksperimenter. Hun er forelsket, og alt synes muligt. Kunstens og erotikkens fornyende kraft er det ægte modsvar til nazismen, der er under fremmarch i Europa. Penslen skal være hendes våben.

Da krigen bryder ud, bliver det alvor. Hvor langt er hun villig til at gå for de radikale ideer – og for kærligheden? Vil hun risikere livet, hvis det bliver nødvendigt?

KRIGER UDEN MASKE er en dramatisk fortælling om billedhuggeren Sonja Ferlov Mancoba og et spillevende tidsbillede af mellemkrigstidens Danmark og det besatte Paris. Om Sonjas kompromisløse kamp for kunsten og kærligheden og hendes evige stræben efter at forbinde sig med noget større og finde sit eget sted i verden – som kvinde, kunstner og kriger.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 3. november 2022
ISBN13 9788702293548
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 565
Mål 170 × 235 × 55 mm   ·   958 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Simon Lilholt - Imperiet

Vis alle

Mere med Hanne-Vibeke Holst

Andre har også købt