Pape - Mads Brandsen; Johs Lynge - Bøger - Gyldendal - 9788702298826 - 22. september 2022

Pape 1. udgave

Mads Brandsen; Johs Lynge

Pris
kr. 183,20
Forventes klar til forsendelse 30. sep. - 3. okt.

Vores kunder siger:


Pape 1. udgave

PAPE – HELE VEJEN er et portræt af manden, der vendte den årelange konservative nedgang og i dag kan kalde sig Danmarks mest populære partileder. Vi følger Søren Pape Poulsen fra opvæksten i Midtjylland med politisk vækkelse omkring kaffebordet til tiden som borgmester i Viborg og sidenhen konservativ leder, justitsminister – og statsministerkandidat.

Vi får også historien om interne fejder i Det Konservative Folkeparti, om politisk magtspil i Viborg såvel som på Christiansborg og om den tumultariske tid op til Papes formandskab for et parti i krise. Samtidig udfoldes sider af Søren Papes personlige liv, ikke mindst hvordan den adopterede landmandssøn fra Vejerslev kom ud af skabet og blev den første officielle homoseksuelle partileder i Danmark. 

I PAPE – HELE VEJEN får vi for første gang den samlede fortælling om en folkekær partiformand, men også om en politiker, der har grebet magten, når muligheden har budt sig.

Bogen er skrevet af journalisterne Mads Brandsen og Johs Lynge og er først og fremmest baseret på en lang række samtaler med Søren Pape samt med hans familie, venner, politiske kolleger og samarbejdspartnere.


Jeg tager chancen.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 22. september 2022
ISBN13 9788702298826
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 300
Mål 155 × 228 × 23 mm   ·   528 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Kunstner We Are Popular v/Christian Ramsø
Omslagskunstner We Are Popular v/Christian Ramsø

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser