Ulvespring - Kerstin Ekman - Bøger - Gyldendal - 9788702347272 - 13. oktober 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Ulvespring 1. udgave

Kerstin Ekman

Pris
DKK 188

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 28. - 29. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Ulvespring 1. udgave

Ulf Norrstig, pensioneret forstkandidat, er fortælleren i Ekmans fortættede roman ULVESPRING, der udspiller sig i Midtsveriges store skove. Efter mødet med en ulv en frostklar nytårsmorgen begynder han at se jagten, dyrene og skoven i et nyt lys.

Dagen gryr, det er bidende koldt. Ulf, den lokale jagtleder, drikker kaffe fra termokanden uden at løfte blikket fra skovbrynet. Egentlig skulle Ulf være hjemme og hjælpe hustruen Inga med at forberede dagens festligheder. Han fylder rundt, og både jagtkammeraterne og familien kommer for at fejre ham.

Men Ulf er taget i skoven med madpakke, kikkert og riffel. Skyggerne glider gennem nattens nysne. Og pludselig ser han dem, sporene. Og lige derefter ulven, der kommer ud fra skoven lidt længere fremme. Ulven står på kanten af den frosne mose og ser opmærksomt ud over landskabet, inden den drejer hovedet, så Ulf ser profilen med den ædle næse, den stolte pande og ørerne, der står ret op.

ULVESPRING handler om at være i naturen, om minder, der hober sig op, om et livslangt ægteskab og om at blive ældre. Fortællingen består af lysende naturbeskrivelser og livskloge betragtninger over et levet liv beskrevet i sin helt egen storslåede enkelthed.

Nomineret til Nordisk Råds litteraturpris 2022. 

 

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 13. oktober 2022
ISBN13 9788702347272
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 208
Mål 132 × 208 × 23 mm   ·   382 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Kunstner Birgitte Bager - BOGGRAFISK
Omslagskunstner Studio Marie Brodersen

Vis alle

Mere med Kerstin Ekman

Andre har også købt