Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift - Knud Romer - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788711553060 - 11. april 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift 1. udgave

Knud Romer

Pris
DKK 169

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 21. - 24. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift 1. udgave

16 magiske fortællinger om kunst og kærlighed – og længslen efter det uopnåelige.

Tag med på en rejse fra Frederiksstaden til Nykøbing Falster med en indbygget pilgrimsfærd til Irans Mashad-moské og en afstikker til Avenue de New York i Paris. Undervejs møder vi otte nonnesøstre, Tosse-Johanne, en omrejsende pianist og sågar H. C. Andersens genfærd.

Vi ser det sne over guldalderens København i "Kirurgens vindue" og går ind i en anden tid i "Den trettende måned", hvor alting kan ske uden nogensinde at have fundet sted. Tiggeren får sit højeste ønske opfyldt og taget fra sig igen i det øjeblik, hvor mønten bliver stjålet i "Ønskebrønden" – og "Misteltenen" lader misteltener springe ud på alle byens træer i det kys, som den hjemløse aldrig fik.

"Århundredmiddagen" fortæller om den aldrende, surrealistiske kunstner Leonora Carrington, der bliver forført af en forelsket, ung mand fra auktionshuset Sotheby's med en middag, hvor alle retter og vine er over hundrede år gamle – og ophæver deres alder i kærlighed. "Den forstenede syndflod" tager os tilbage i en ekspedition til bibelsk tid og bjerget Ararat, hvor arken stødte på grund – og vi finder vores egen, begravede barndom.

"Den flyvende tøffel" fortæller romaernes historie fra en spåkones campingvogn i Damhus Tivoli og hele vejen tilbage til massakrerne under Anden verdenskrig i Serbien.

Sådan tager den ene novelle efter den anden os ind i et magisk rum med vores største smerte og længsel, barndom og alderdom, og demonstrerer den kraft, som selve historiefortællingen rummer.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 11. april 2023
Oprindeligt udgivet 2019
ISBN13 9788711553060
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Antal sider 176
Mål 141 × 218 × 22 mm   ·   322 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Knud Romer

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Bøger af Knud Romer