En Ruth Galloway-krimi: Stencirklen - Elly Griffiths - Bøger - Gads Forlag - 9788712066798 - 12. oktober 2022

En Ruth Galloway-krimi: Stencirklen 1. udgave

Elly Griffiths

Pris
kr. 202
Forventes klar til forsendelse 2. - 3. feb.

Vores kunder siger:


En Ruth Galloway-krimi: Stencirklen 1. udgave

Fortiden rækker ud efter arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway og kriminalkommissær Harry Nelson, da et skelet bliver fundet begravet i Saltmarsken. Sagen trækker tråde tilbage til den første sag, der bragte Ruth og Nelson sammen. 
Kriminalkommissær Nelson er rystet. Han har på det seneste modtaget anonyme trusselsbreve med mystiske beskeder om, at han skal redde de uskyldige mennesker, der ”ligger begravet ved stencirklen”. Ordlyden minder ham om en række breve, han modtog for flere år siden – men afsenderen fra dengang er sidenhen død. Eller er han? 
Imens arbejder Ruth Galloway på en udgravning i Saltmarsken. Men så finder man menneskeknogler begravet i jorden, og de identificeres som resterne af den 12-årige Margaret Lacey, der forsvandt sporløst for 30 år siden. Efterhånden som sagen skrider frem, peger flere spor på en gammel sag om en anden lokal pige, der forsvandt – og som kriminalkommissær Nelson ikke kunne nå at redde i tide. 
Stencirklen er 11. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 200.000 eksemplarer i Danmark. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
Elly Griffiths (f. 1963) er en af Englands mest elskede krimiforfattere. Hun er blevet tildelt en lang række priser for sin bestsellerserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har vundet en enorm popularitet blandt læserne.


En Ruth Galloway-krimi bind 11

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 12. oktober 2022
ISBN13 9788712066798
Forlag Gads Forlag
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 352
Mål 152 × 225 × 32 mm   ·   572 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Elly Griffiths

Hvis du kan lide Elly Griffiths, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Krimi og Spænding

Vis alle

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner