Prægtige rebeller - Andrea Wulf - Bøger - Gads Forlag - 9788712071860 - 17. november 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Prægtige rebeller 1. udgave

Andrea Wulf

Pris
DKK 312

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 17. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Prægtige rebeller 1. udgave

Prægtige rebeller er historien om en bemærkelsesværdig gruppe unge oprørere, som gennem deres uenigheder, gensidige støtte, lidenskabelige kærlighedshistorier, hjerteskærende sorg og radikale ideer lancerede Romantikken og inspirerede en ny tids tænkning. 
Det hele begyndte i den stille tyske universitetsby Jena i 1790’erne, hvor en gruppe tænkere, digtere og forfattere satte selvet i centrum i deres tænkning, i deres forfatterskaber og i deres liv. Denne samling af genier bestod af de berømte digtere Goethe, Schiller og Novalis; de visionære filosoffer Fichte, Schelling og Hegel; de omstridte Schlegel-brødre; og i en vigtig birolle naturvidenskabsmanden Alexander von Humboldt. I centrum stod Caroline Schlegel, som deltog i deres berigende og dybe samtaler om selvet, naturen, identitet og frihed. 
Vi er stadig præget af romantikernes radikale forestillinger om individets kreative potentiale, kunstens og videnskabens betydning og høje mål, naturens enhed og frihedens sande mening. Centralt i denne bog er den moderne konflikt mellem farerne ved egoisme og de spændende muligheder ved fri vilje. Den Franske Revolution kan have ændret det politiske landskab i Europa, men de unge romantikere anstiftede en revolution i sindet, der forvandlede vores verden for altid. 
Andrea Wulf blev født i 1972 i Indien og flyttede til Tyskland som barn. Hun er forfatter til flere prisbelønnede bøger, heriblandt den internationale bestseller Opfindelsen af naturen, som udkom på dansk i 2019. Den er blevet oversat til 27 sprog og har fået 15 internationale litterære priser. Hun skriver også for en række aviser, bl.a. The Guardian og New York Times.


De første romantikere og opfindelsen af selvet

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 17. november 2023
ISBN13 9788712071860
Forlag Gads Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 597
Mål 170 × 52 × 232 mm   ·   1,20 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Andrea Wulf

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer