Meditation for begyndere. - Jack Kornfield - Bøger - Borgen - 9788721034283 - 6. august 2009
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Meditation for begyndere. 1. udgave

Jack Kornfield

Pris
DKK 185

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. - 24. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Meditation for begyndere. 1. udgave

Grundbog i meditation til de mange, der hører om og tiltrækkes af meditationens velsignelser og som har brug for en enkel og seriøs indføring i metoden. Seks guidede meditationer kan tilgås via bogens QR-koder. De guidede meditationer er en uvurderlig hjælp til begynderen, idet det skaber rum til det egentlige, nemlig fordybelsen, frem for at bruge energien på, hvordan meditationen skal gribes an.

Bogen er skrevet af Jack Kornfield, som er internationalt kendt forfatter og klinisk psykolog, uddannet i meditation i klostre i Thailand, Burma og Indien, og som har praktiseret og undervist i meditation i mere end 30 år. Fundamentet er buddhistisk, men tilpasset det vestlige menneskes behov, idet de åbenlyse gevinster ved meditation og det, der sker i processen forklares enkelt og ligetil.

De seks guidede meditationer fokuserer på hhv. åndedrættet, sansning af kroppen, følelser og emotioner, observation af tanker, tilgivelse og kærlig imødekommenhed.

I det efterhånden store udbud af meditationsbøger markerer Kornfields bog sig som en yderst seriøs begynderbog for dem, der vil i gang og mener det alvorligt.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 6. august 2009
ISBN13 9788721034283
Forlag Borgen
Genre Fagbøger     Krop og Sind, Div.
Antal sider 106
Mål 155 × 200 × 7 mm   ·   168 g
Spilletid 01:08:00
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Jack Kornfield

Andre har også købt