Det er magisk, at vi er her - Anja C. Andersen; Pia Søltoft; Anders Kofoed - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788727014890 - 4. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Det er magisk, at vi er her 1. udgave

Anja C. Andersen; Pia Søltoft; Anders Kofoed

Pris
DKK 237

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 21. - 24. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Det er magisk, at vi er her 1. udgave

”Det er magisk at vi er her” er en samtalebog mellem astrofysiker Anja C. Andersen, biolog Anders Kofoed og teolog Pia Søltoft, som sætter nye og aktuelle perspektiver på, hvad det vil sige at være et menneske i en verden, der både er præget af nye opdagelser og gamle forestillinger. 

De diskuterer forskellene mellem tro og videnskab og forholder sig fra hvert deres faglige ståsted til spørgsmål, der knytter sig til liv og eksistens. Hvordan blev verden og livet på jorden skabt? Hvad er liv egentlig? Og er der en mening med det hele? 

Sammen taler de også om vores enestående evne til at blive os selv i løbet af livet – og løfte det særlige ansvar, der hører med til det at være menneske. Og sidst men ikke mindst forholder de sig til, hvilket menneske, de selv gerne vil være.

Anja C. Andersen er astrofysiker og professor ved Niels Bohr Institutet, Anders Kofoed er biolog, zoolog og har siden 2013 fungeret som fast dyreekspert i Go’ Morgen Danmark på TV 2, og Pia Søltoft er præst ved Christians Kirken og tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret.


Samtaler om himmel og jord, liv og død og meningen med det hele

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 4. september 2023
ISBN13 9788727014890
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Naturvidenskab, Div.
Antal sider 264
Mål 163 × 234 × 21 mm   ·   523 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt