Min rejse til rummet - Andreas Mogensen, Henrik Bendix & Thomas Djursing - Bøger - Politikens Forlag - 9788740030259 - 31. august 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Min rejse til rummet 1. udgave

Andreas Mogensen, Henrik Bendix & Thomas Djursing

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Min rejse til rummet 1. udgave

Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. 
I Min rejse til rummet fortæller Andreas om sin kamp for at blive astronaut, hvordan drømmen spirede som barn, og om hvordan han som ung og voksen konstant rettede uddannelse og jobs mod ét mål: at blive astronaut. Vi hører om de krævende test, som Andreas Mogensen og fem andre bestod blandt 10.000 ansøgere hos Den Europæiske Rumorganisation. Og han fortæller om den ekstreme astronauttræning, der bl.a. foregår dybt nede i mørke grotter i Italien, på havets bund i USA, i høje luftlag og i endeløse simuleringer i rumkapsler i Stjernebyen i Rusland. Ikke mindst fortæller Andreas Mogensen detaljeret om sin mission i rummet, om den højspændte raketafsendelse fra jorden, om at suse i en rumkapsel med 28.000 km. i timen, om tilkoblingen til Den Internationale Rumstation og den nervepirrende tur tilbage til Jorden. Og så fortæller han om livet på rumstationen: om den vigtige forskning og de mange forsøg, og om de komiske og udfordrende oplevelser ved at være vægtløs: at svæve gennem modulerne, spise, børste tænder, sove – helt almindelige hverdagsting, der kan drille, når intet er ”op” eller ”ned”.
Andreas Mogensen tager i denne bog læseren med på en betagende rejse og ser frem mod nye missioner. En inspirerende fortælling om at nå sine mål og have hele verden – ja universet – som sin arbejdsplads.
 

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 31. august 2016
ISBN13 9788740030259
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 272
Mål 177 × 251 × 24 mm   ·   902 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt