Frelseren fra Hvidovre - Kaspar Colling Nielsen - Bøger - Politikens Forlag - 9788740070989 - 29. oktober 2021

Frelseren fra Hvidovre 1. udgave

Kaspar Colling Nielsen

Pris
kr. 254
Forventes klar til forsendelse 2. - 3. feb.

Vores kunder siger:


Frelseren fra Hvidovre 1. udgave

Europa er i undtagelsestilstand. Økonomiske kriser, pandemi og klimaforandringer hærger, og for at det ikke skulle være nok, så går Vesuv pludselig i udbrud. Det er det største vulkanudbrud i flere tusind år, og en gigantisk askesky indhyller kontinentet i et konstant mørke. Folk dør på gaden af nye og mere aggressive coronavarianter, millioner af fugle falder døde til jorden, og på Gammel Kongevej er der åbnet et surdejshotel, hvor man kan få passet sin surdej, når man er på ferie. Dommedag er nær.

I denne afgørende stund for menneskeheden viser forskellige uafhængige analyser, at én mand kan redde verden. Denne mand er lidt overraskende den 48-årige fallerede digter Allan Thornbum, der bor til leje i en kælderlejlighed i Hvidovre. Til hverdag er han trafiktæller på Rødovrevej, og i sin fritid kommenterer han digte, som han har lånt på biblioteket. En dag banker den to meter og fem høje og hærdebrede socialdemokratiske statsminister, Bianca Didriksen, på hans dør og bønfalder ham om hans hjælp. Hun forklarer ham, at eksperter i finansministeriet har regnet sig frem til, at Allan tilsyneladende kan løse alle verdens problemer, hvis han skriver et digt, bare ét enkelt digt. Men det gider Allan kraftedeme ikke!

Frelseren fra Hvidovre er en grotesk bidende, højaktuel og samfundssatirisk roman om et samfund, der ikke længere magter at løse sine problemer.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 29. oktober 2021
ISBN13 9788740070989
Forlag Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 304
Mål 157 × 225 × 30 mm   ·   504 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Kaspar Colling Nielsen

Hvis du kan lide Kaspar Colling Nielsen, så måske...