Refined Knitwear. - Rikke Bangsgaard - Bøger - Politikens Forlag - 9788740085174 - 2. februar 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Refined Knitwear. 1. udgave

Rikke Bangsgaard

Pris
DKK 295

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 30. - 31. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Refined Knitwear. 1. udgave

18 strikkeopskrifter på smukke, tidløse designs præsenteret i og inspireret af forfatterens personlige yndlingssteder.

Bag Refined Knitwear står Rikke Bangsgaard, der er kendt for sine populære strikkedesigns med en tydelig moderne nordisk og samtidig enkel, feminin stil.

Refined Knitwear – Kærlighed til strik og steder er en samling af Rikkes yndlingsopskrifter, heraf en håndfuld nydesignede. Bogens 18 strikkedesigns spænder over bluser, sweatre, cardigans, en slipover og en top samt tilbehør i form af en hue og et tørklæde. Alle har fokus på pasform, klassiske snit og fine detaljer.

Det er strik, der rækker ud over en enkelt sæson og vil kunne bruges igen og igen. Opskrifterne er alle udførligt beskrevet og understøttet af instruktionsvideoer.

Rikke, der har en baggrund som håndarbejdslærer, fortæller, at opskrifterne er inspireret af enkeltheden og de fine detaljer i den skandinaviske designtradition og konkrete steder i og uden for Danmark, som har betydning for hende.

”Jeg oplever, at der opstår en samhørighed og synergi imellem min designproces og de steder, jeg opholder mig. Inspiration fra naturen, farver, strukturer, stemninger og minder, der knytter sig til stederne og mit personlige liv, har en afsmittende effekt på det endelige strikkedesign.”

En ny strikkebog til både nybegynderen og den dedikerede strikker – med designs med hjerte for håndværket og fine steder og gennemillustreret med smukke billeder.


Kærlighed til strik og steder

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 2. februar 2024
ISBN13 9788740085174
Forlag Politikens Forlag
Genre Håndarbejde
Antal sider 256
Mål 218 × 279 × 29 mm   ·   1,24 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Have og Hobby