Sommerferiedigte - Nikolaj Zeuthen - Bøger - Gutkind - 9788743401148 - 1. juni 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sommerferiedigte 1. udgave

Nikolaj Zeuthen

Pris
DKK 162

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 30. - 31. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Sommerferiedigte 1. udgave

Et digt for hver dag i sommerferiens seks uger. Det er den enkle opskrift for Nikolaj Zeuthens sjette digtsamling. Den lægger sig stilistisk set i forlængelse af "Viceværtsdigte", der udkom i 2019 og blev nomineret til Blixenprisen i kategorien Årets skønlitterære udgivelse.
Vi følger digteren selv, der i en lejet bil med kone og tre børn krydser Danmark og vender hjem igen. Vi begynder i hovedstaden med strandture og familiebesøg, så går turen til Vesterhavet, og tilbage er det med stop i Århus og Fåborg. Bogen samler sig til et flygtigt danmarksbillede med sol, skyer, regn, bølger og kålorme – men også til et familieportræt med en vranten teenagedatter, brødre der slås, forlystelsesparker og andre ganske almindelige op- og nedture.

"Sommerferiedigte" er en ligefrem og upyntet samling, hvor lyriske figurer og ornamenter er trådt til side for nøgterne registreringer af natur, dagligdag og menneskers små udvekslinger.

Om forfatteren:

Nikolaj Zeuthen (f. 1977) debuterede i 2009 med digtsamlingen ”Oliebål”, der blev fulgt af romanen "Verdensmestre" i 2010. Siden er kommet romanen "Buemundet guitarfisk" og et par håndfulde øvrige titler i mange forskellige genrer, herunder tegneserie og skuespil. Zeuthen er desuden forsanger og sangskriver i orkesteret Skammens vogn.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 1. juni 2021
ISBN13 9788743401148
Forlag Gutkind
Genre Skønlitteratur     Digte
Antal sider 80
Mål 135 × 220 × 12 mm   ·   133 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Nikolaj Zeuthen

Andre har også købt