Adfærdsproblemer i psykiatrien - Sophie Abild Bo Hejlskov Elvén - Bøger - Dansk Psykologisk Forlag A/S - 9788771582154 - 22. maj 2015
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Adfærdsproblemer i psykiatrien 1. udgave

Sophie Abild Bo Hejlskov Elvén

Pris
DKK 254

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 29. - 30. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Adfærdsproblemer i psykiatrien 1. udgave

Hverdagen på mange psykiatriske afdelinger og socialpsykiatriske bosteder er præget af magtesløshed, uro og konflikter. Personalet bruger meget tid på at håndtere konfliktsituationer med patienter og beboere, så alle på afdelingen eller bostedet kan have et velfungerende og værdigt liv – og en tryg og rolig hverdag.

Denne praktiske guide viser, hvordan personalet kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i psykiatrien. Bogens 11 grundprincipper giver viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som personale løser dem i hverdagen – trin for trin – og minimerer magtanvendelsen.  

Bogen opfordrer alle faggrupper i psykiatrien til at tage ansvar for problemer og konflikter, der står i vejen for det professionelle arbejde og psykiatribrugernes trivsel og tryghed. 

Adfærdsproblemer i psykiatrien henvender sig til alle faggrupper i psykiatrien, både hospitalspsykiatrien, distriktspsykiatrien,socialpsykiatrien, psykiatriske bosteder og lignende. Dvs. alle, der arbejder med mennesker med psykisk sygdom – sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk på området. Pårørende kan også have glæde af at læse med.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 22. maj 2015
ISBN13 9788771582154
Forlag Dansk Psykologisk Forlag A/S
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 156
Mål 152 × 200 × 11 mm   ·   268 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Hofdamerne / Lea Rathnov

Andre har også købt