Dagenes Bog - Patti Smith - Bøger - Klim - 9788772048826 - 6. december 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Dagenes Bog 1. udgave

Patti Smith

Pris
DKK 237

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 25. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Dagenes Bog 1. udgave

En dybt bevægende og brillant idiosynkratisk visuel bog af dage af den National Book Award-vindende forfatter af Just Kids og M Train, med mere end 365 billeder og refleksioner, der kortlægger Smiths enestående æstetik – inspireret af hendes vildt populære Instagram.

I 2018, uden nogen særlig dagsorden, delte Patti Smith sit første billede på Instagram: hendes hånd sammen med den enkle tekst "Hej allesammen!” Smith, som er kendt for at tage billeder med sit Polaroid Land Camera 250, begyndte at dele billeder fra sin telefon – portrætter af sine børn, sin radiator, sine støvler og sin kat, abessineren Cairo. Hendes følgere følte en umiddelbar forbundethed med disse små vinduer til Smiths verden, fotografier af hendes daglige kaffe, de bøger, hun læser, gravene af elskede helte – William Blake, Dylan Thomas, Sylvia Plath, Simone Weil, Albert Camus. Med tiden tog en sammenhængende historie om et liv viet til kunst form, og mere end en million følgere reagerede på Smiths unikke æstetik i billeder, der kortlægger hendes lidenskaber, hengivenhed, tvangstanker og luner. Originalen til denne bog er vintagefotografier: jubilæumsperler, en mors nøglering og en mands Mosrite-guitar. Her er også billeder fra Smiths arkiver over livet på og uden for vejen, togstationer, obskure caféer, en notesbog altid i nærheden. I vidtfavnende, men intime daglige notationer deler Smith udsendelser fra sine rejser rundt i verden.

Med over 365 fotografier, der tager dig gennem et enkelt år, er A Book of Days en ny måde at opleve det ekspansive sind hos den visionære digter, forfatter og performer. Håbefuld, elegisk, legende – og komplet med en introduktion af Smith, der udforsker hendes dokumentariske proces – A Book of Days er et tidløst tilbud til dybt usikre tider, et inspirerende kort over en kunstners liv.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 6. december 2022
ISBN13 9788772048826
Forlag Klim
Genre Biografier & Erindringer
Mål 141 × 189 × 34 mm   ·   646 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Patti Smith

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Patti Smith and Band - Musikhuset Århus 19. Juni 2019

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer