Svanedrømme - Jacob Kokkedal - Bøger - Forlaget mellemgaard - 9788772180540 - 15. oktober 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Svanedrømme 1. udgave

Jacob Kokkedal

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Svanedrømme 1. udgave

Der er så meget, man skal have ud af livet: Et godt job. Gode venner. En veltrænet og historieløs mand med pæne tænder og efternavn samt personlighed, som man kan lave om på. Altså, bare hvis ikke lige det passer med det, man selv kommer med.  Der er så meget, man gerne vil være her i livet: En høj, modelmager pige med dyre tasker og de rigtige mennesker i sine kontakter på mobilen. En svane, kort sagt. Eller i det mindste en grim ælling med udviklingspotentiale, der i hvert fald ikke holder af at sidde og nynne på toilettet og fantasere om ikke at være fra Brovst.    Ællinger drømmer om at være svaner. Men hvad drømmer svaner om? De svaner, der har slået sig så forfærdeligt i livet, at de sidder og laver umulige lister til det perfekte, dybt materialiserede liv?     
Uddrag af bogen  Tapas! De skulle have tapas. Han havde lært at lave det helt autentisk, da han under studieårene havde læst et semester i Madrid – han var noget ingeniør af en slags. Bitten havde ikke helt forstået, hvad hans arbejde helt konkret gik ud på. Det var sådan set også fuldstændig ligegyldigt. Det vigtigste var, at der var penge i det. Svanepenge. Åh, han snakkede vist om sit arbejde nu …? Nå …? Håbløst uinteressant! Men hun kunne jo bare lukke ørerne på samme måde, som hun en gang imellem lukkede øjnene, når den halvårlige, desperate klokken syv-scoring på Musikkælderen var lidt for gusten selv i dæmpet belysning. Det vigtigste var, at Tantr… at Ciano syntes, at hendes job var interessant. At han lyttede interesseret og spurgte ind til hendes mening, så hun kunne docere livets mening for ham. Hov …? Han forlangte vist feedback på en eller anden personlig anekdote nu? Bitten nikkede og sagde, at det lød spændende, og at han var god til at fortælle historien – man skal jo altid huske at rose mænd. Hun glædede sig i øvrigt til at sætte tænderne i hans tapas.         
Om forfatteren Jacob Kokkedal (f. 1977) er bosiddende i Nørresundby. Har bl.a. skrevet bøgerne Som det ligger, Tude-Tarzan og børnebogsserien Specialklassen samt den anmelderroste voksenfantasyserie Den trofaste bror.

Medie Bøger     Bog
Udgivet 15. oktober 2018
ISBN13 9788772180540
Forlag Forlaget mellemgaard
Genre Skønlitteratur
Antal sider 348
Mål 151 × 220 × 23 mm   ·   546 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Katrine Hestvang Risager Skaaning
Omslagsillustrator Niels Hovmand-Hansen, Stregfabrikken

Vis alle

Mere med Jacob Kokkedal

Andre har også købt