Surrender - Bono - Bøger - Kristeligt Dagblads Forlag - 9788774674085 - 1. november 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Surrender 1. udgave

Bono

Pris
DKK 223

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 27. - 28. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Surrender 1. udgave

Som en af de mest ikoniske musikere i vor tid har Bono allerede fået sin karriere omfattende dokumenteret. I SURRENDER skriver han imidlertid for første gang selv om sit bemærkelsesværdige liv og dem, han har delt det med. Med sin unikke stemmeføring bringer Bono os fra sin opvækst i Dublin, hvor han som 14-årig pludselig mistede sin mor, til U2’s usandsynlige vej mod at blive et af de mest indflydelsesrige rockband i verden og 20 års engagement i kampen mod AIDS og ekstrem fattigdom. Med åbenhjertig selvindsigt og befriende humor slår Bono dørene op til sit liv – og til den familie, de venner og den tro, som har støttet, udfordret og formet ham. 
Undertitlen på SURRENDER, ”40 sange, én historie”, hentyder til bogens 40 kapitler, som alle er opkaldt efter en af U2’s sange. Derudover har Bono skabt 40 originale tegninger til SURRENDER. 
Bono udtaler: ”Da jeg begyndte at skrive bogen, var det mit ønske at gå i detaljer med det, jeg hidtil kun havde skitseret i sange. Med mennesker, steder og muligheder i mit liv. Surrender (dansk: overgivelse) er et ord, der betyder meget for mig. Når man som jeg voksede op i 1970'ernes Irland med (i musikalsk forstand) knytnæverne fremme, lå det ikke lige for at skulle overgive sig. Jeg nøjedes med at kredse om ordet, indtil bogen tog form i mine tanker. At skulle overgive sig kræver ydmyghed, og det kæmper jeg stadig med. I bandet, i mit ægteskab, i min tro og i mit liv som politisk aktivist. SURRENDER er historien om en pilgrims vandring på stedet ... Med en del morskab på vejen.” 
Bono er forsanger i U2 og født i 1960 i Dublin som Paul David Hewson. I skolen mødte han The Edge, Larry Mullen og Adam Clayton, og i 1978 blev U2 dannet. I 1980 udgav bandet sit første album, Boy, på Island Records, og siden har det udgivet i alt 14 studiealbums og på verdensplan solgt 157 millioner plader. U2 har vundet talrige priser, heriblandt 22 Grammyer og en Oscar-nominering, Amnesty International Ambassador of Conscience Award samt som de første ikke-britiske kunstnere nogensinde en BRIT Award for ”Enestående bidrag til britisk musik”. I 2005 blev U2 optaget i Rock & Roll Hall of Fame. Sideløbende med sin musikalske karriere er Bono en fremtrædende politisk aktivist med mærkesager som kampen mod aids og ekstrem fattigdom. Han bor i Dublin med sin kone, Ali. Parret har fire børn. 


40 sange, én historie

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 1. november 2022
ISBN13 9788774674085
Forlag Kristeligt Dagblads Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 593
Mål 156 × 228 × 45 mm   ·   1,03 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Bono

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer