Birgit Bagge-serien: Utøj - Katja Ranvits - Bøger - Superlux - 9788775673483 - 26. februar 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Birgit Bagge-serien: Utøj 1. udgave

Katja Ranvits

Pris
DKK 236

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 20. - 24. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Birgit Bagge-serien: Utøj 1. udgave

På Skt. Wilhelmina Kloster vågner Birgit. Til hendes rædsel erfarer hun, at Bjørn Kvad har overtaget bygningen og opbygget et samfund på Lotusøen. Birgit drives af et ønske om at undslippe Sønnerne af Legemets Gerninger og en hævnfølelse overfor sin mor for at efterlade hende på klostret.
I Mågerup kæmper Marie med sin fortid, samtidig med at hun bygger et liv op som heler. Hendes liv ændres på dramatisk vis, da Terese Bagge fraflytter nabohuset. Denne begivenhed tvinger Marie til et opgør med fortiden.
I København er LUCHA VERDE, en miljøorienteret græsrodsbevægelse, med Christian Sigsgaard i spidsen på den politiske dagsorden. Det er de, fordi miljøaktivisterne udbreder deres synspunkter med både hærværk og militærlignende operationer. Politibetjenten Preben efterforsker et mord, som har tråde til både Marie og Christian Sigsgaard. Spørgsmålet er: hvordan hænger de fires skæbner sammen?  

UTØJ er en krimithriller med menneskets overlevelsesmekanisme i fokus. Det er en roman, der sætter spørgsmålstegn ved, hvordan mennesket reagerer under frygt. Kan man forsvare ondsigtede handlinger med gode intentioner? Kan man handle rent, hvis indgangsvinklen er behovsstyret?

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 26. februar 2024
ISBN13 9788775673483
Forlag Superlux
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 338
Mål 509 g   (Estimeret vægt)
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Malene Vinther

Vis alle

Mere med Katja Ranvits