Flying High - Lena Vanessa - Bøger - Forlaget Forfatterskabet.dk - 9788793755994 - 1. december 2019

Flying High 1. udgave

Lena Vanessa

Pris
kr. 138,40
Forventes klar til forsendelse 5. - 6. okt.

Vores kunder siger:


Flying High 1. udgave

” Lad mig være, jeg vil være hos min mor. Jeg vil have min mor,” råbte og skreg Fly på sit hestesprog.Men de tobenede lod som om de ikke hørte ham eller … måske kunne de ikke høre eller forstå ham?” Hvad laver I? Hvad vil I have mig til? Moar, hjælp mig!”Sheila var fortvivlet over, at hun ikke kunne hjælpe sin lille søn.  ” Du må være tapper, min dreng. Hvis du gør, som de beder dig om, skal det nok gå!”
Flying High nedbrydes af oplevelser i sine første leveår og senere i træningsstalden på galopbanen. Hestens store retfærdighedssans gør ham til en fighter, og han nægter at underkaste sig trænernes hårdhændede metoder. 
I sidste øjeblik reddes han fra slagteriet, men er han for skadet på krop og sjæl? Kan Flying High få et godt hesteliv eller var det bedre, at han fik fred?  
Bogen er baseret på virkelige hændelser fra forfatterens liv.   
” Tak fordi jeg måtte læse din roman. Hvor har den rørt mig. Jeg blev helt fanget af Fly og historien. En moderne Black Beauty … Man kan godt mærke din gode energi og viden i bogen!” Sinéad Quirke Køngerskov   
Om forfatteren
Lena Vanessa har mere end 40 års erfaring med heste som træner, underviser og konkurrencerytter. Hendes vision er at udbrede kendskabet til god horsemanship og til hestesproget Equus – vi kan tale med heste.


Hesten der ikke fandt sig i bullshit

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 1. december 2019
ISBN13 9788793755994
Forlag Forlaget Forfatterskabet.dk
Genre Skønlitteratur
Antal sider 184
Mål 142 × 222 × 18 mm   ·   300 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk