Sandhederne om medicinsk cannabis - Maria Cuculiza - Bøger - Medicinske Tidsskrifter - 9788797092804 - 15. november 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sandhederne om medicinsk cannabis 1. udgave

Maria Cuculiza

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Sandhederne om medicinsk cannabis 1. udgave

Medicinsk cannabis er snart dagligdag, også i Danmark. Cannabisforretningen vokser med uhørt kraft. 350 milliarder kroner ventes der at blive omsat for på verdensplan i 2025.
Men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål - om planten, om evidensen og om, hvem der skal tjene på de mange desperate, syge og smerteplagede, som håber, at de nu har fundet hjælp.
I denne bog søger journalist og forfatter Maria Cuculiza at skabe overblik i junglen af følelsesfulde og udokumenterede påstande. Hun har skabt et unikt, journalistisk og evidensbaseret øjebliksbillede, så læger, sygeplejersker og andre behandlere, men ikke mindst patienter, pårørende og almindeligt sundhedsinteresserede kan træffe deres beslutninger på et mere oplyst grundlag.
Bogens titel 'Sandhederne om medicinsk cannabis' er valgt, fordi der netop findes mange sandheder - og ikke bare én.
Ideen til bogen opstod, da danske politikere valgte at give grønt lys til forsøg med denne medicin, hvis effekt og sikkerhed vi ifølge lægerne ikke har nok evidens for.
'Sandhederne om medicinsk cannabis' er til alle dem, der ikke vil nøjes med den viden, man kan få på Facebook og af kendte menneskers personlige oplevelser.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 15. november 2018
ISBN13 9788797092804
Forlag Medicinske Tidsskrifter
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 262
Mål 151 × 220 × 19 mm   ·   454 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt