Design med græsser - Nina Ewald og Poul Petersen - Bøger - Forlaget NICE - 9788799671953 - 16. september 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Design med græsser 1. udgave

Nina Ewald og Poul Petersen

Pris
DKK 275

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 25. - 27. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Design med græsser 1. udgave

Græsser er vigtige medspillere i design af haver, med fokus på mere natur. De er en af tidens allervigtigste havetrends og en blivende nyfortolkning af både private haver, parker og anlæg.
Natur og klima er nogle af tidens helt store udfordringer. Bogen beskriver, hvorledes vi alle kan hjælpe insektlivet og give biodiversiteten en håndsrækning, Hvad enten vi skal i gang med vores egen have, er havedesigner eller landskabsarkitekt.
I denne sammenhæng er græsserne uundværlige. Samtidig er de fantastiske medspillere i havens design – de er markante og smukke hele året rundt. Græsser kan noget, som andre planter har svært ved at hamle op med. Planterne er beskrevet med navne, og bogen er sprængfyldt med inspirerende og fortællende fotos.
Første del giver en grundig gennemgang af græsser i alle afskygninger – deres anvendelse i havedesign – forskellige slags beplantninger – pasning og vækstvilkår – græsser på forskellige årstider. Endvidere er der afsnit om græsser i højbede, plantekasser og krukker – på husvægge og tage – og meget mere.  
Anden del tager læserne med på besøg i private haver og store anlæg i ind- og udland. Nogle er kendte ’turistmagneter’ som fx High Line i New York, mens andre er ukendte for de fleste. Stederne er vidt forskellige og fyldt med ideer og inspiration, som også kan bruges i ens egen have.
Sidste del rummer en planteoversigt med beskrivelser og fotos af 126 græsarter og -sorter samt 36 stauder, der er velegnede til at plante sammen med græsser. Alle er hårdføre og kan købes herhjemme.
Adresser, nyttige links og litteraturhenvisninger. Over 400 fotos


Mere natur i haver og anlæg

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 16. september 2020
ISBN13 9788799671953
Forlag Forlaget NICE
Genre Hus, Have & Husdyr, Div.
Antal sider 248
Mål 225 × 237 × 18 mm   ·   1 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Fotograf Nina Ewald og Poul Petersen

Andre har også købt