Back to Front - Live in London - Peter Gabriel - Film - Eagle Rock Entertainment Ltd - 0602458843255 - 10. maj 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Back to Front - Live in London

Peter Gabriel

Pris
DKK 259,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 11. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Back to Front - Live in London

Back to Front - Live in London byder på en spektakulær livekoncert, der blev filmet i Londons O2 over to aftener i oktober 2013 med den nyeste Ultra High Definition 4K-teknologi, hvor Peter Gabriel liveopfører det skelsættende "So"-album i anledning af albummets 25-års jubilæum.

For at markere begivenheden genforenede Gabriel sit originale "So"-turnéband fra 1986/87 (David Rhodes, Tony Levin, Manu Katché og David Sancious, med Jennie Abrahamson & Linnea Olsson), og for første gang så fans dem spille det multi-platinsælgende album i sin helhed. Som en bonus indeholder denne UHD-udgivelse også "The Visual Approach", et fascinerende indslag om tilblivelsen af liveshowet.

Kernen i forestillingen er "So"-albummet, men koncerten har også meget mere at byde på med ufærdige, hidtil uudgivne og nyfortolkede sange, der befinder sig ubesværet side om side med klassiske hits og afspejler, hvilken flerdimensionel kunstner Peter Gabriel er. Med innovativ lyssætning og iscenesættelse byder Back to Front - Live in London på en overdådig sanseoplevelse, der placerer seeren i en koncert som aldrig før.

En ekstraordinær performance under koncerten er sangen "Daddy Long Legs", som på det tidspunkt var et uhørt og ufærdigt nummer, og som åbnede showet. Med udgivelsen af Gabriels aktuelle album "i/o" står det nu klart, at denne optræden er en tidlig udgave af sangen "Playing for Time".

Medie Film     4K Ultra HD   (4K UHD Blu-ray)
Antal discs 1
Udgivet 10. maj 2024
EAN/UPC 0602458843255
Udgiver Eagle Rock Entertainment Ltd MRY143698BR
Genre Rock
Mål 141 × 172 × 5 mm   ·   99 g
Region Region 0   (Alle lande)
Sprog Originalsprog
Undertekster Ingen
Bemærk Varen har ikke undertekster på Dansk.

Vis alle

Mere med Peter Gabriel

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: 4K UHD Film

Se alt med Peter Gabriel ( f.eks. CD , LP , DVD , Blu-ray og SACD )