Back To The Future Trilogy (Tilbage til Fremtiden 1-3) -  - Film - Universal - 5050582902013 - 1. november 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Back To The Future Trilogy (Tilbage til Fremtiden 1-3)

Pris
DKK 189,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 20. - 24. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Back To The Future Trilogy (Tilbage til Fremtiden 1-3)

Tilbage til Fremtiden 1
For at kunne stikke af fra en bande springer Marty ind i en sportsvogn som viser sig at være en tidsmaskine. Hastigt og pludseligt befinder han sig 30 år tilbage i tiden, hvor han møder sine forælder som unge. Ikke nok med at de tror, hans dynejakke er en redningsvest - hans mor bliver samtidig frygtelig forelsket i ham!. Marty har intet valg. Han må sørge for at hans kommende mor og far også bliver forelskede i hinanden - ellers bliver han jo nok aldrig selv født!

Tilbage til Fremtiden 2
Hold på hat og briller! Nu fortsætter alletiders imponerende historieændrende eventyr i en succesopfølger, der beviser, at lynet faktisk kan slå ned samme sted to gange! Marty og Doc (Michael J. Fox og Christopher Lloyd) er knap nok kommet sig over deres første eventyr i tidsmaskinen, da de igen sender sig selv ud i uendeligheden uden grænser for tid og sted. Men denne gang skaber deres historieforvridende tossestreger i året 2015 et skrækkeligt anderledes Hill Valley. Året er 1985, og bollen Biff Tannen er rig, magtfuld og ikke mindst Martys far! Derfor er deres eneste mulighed for at rette op på nutiden at gå tilbage til 1955 igen. Vil det lykkes Doc og Marty at lappe på fortiden uden at sætte fut i et paradoks, der river universet fra hinanden?

Tilbage til Fremtiden 3
Michael J. Fox og Christopher Lloyd får selskab af Oscar-vinder Mary Steenburgen i denne spændende og hæsblæsende afslutning på den episke eventyrtrilogi om rejse i tiden af det succesrige team, Steven Spielberg og Robert Zemeckis. Michael J. Fox og Christopher Lloyd får selskab af Oscar-vinder Mary Steenburgen i denne spændende og hæsblæsende afslutning på den episke eventyrtrilogi om rejse i tiden af det succesrige team, Steven Spielberg og Robert Zemeckis. Doc Brown har besluttet sig til at virkeliggøre en længe næret drøm om at bosætte sig i 1880’ernes vilde vesten. Men da hans liv kommer i fare, er Marty nødt til at rejse tilbage i tiden for at redde ham. Der er bare lige ét lille problem – Doc er så forelsket i skolelærerinden Clara Clayton (Steenburgen), at han er blevet lidt ... øh ... distræt. Nu er det op til Marty at sørge for, at Doc ikke laver ulykker, at DeLorean fungerer, og at rette op på fortiden, nutiden og fremtiden, så de alle kan komme tilbage til det sted og den tid, hvor de hører hjemme.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Antal discs 3
Udgivet 1. november 2016
EAN/UPC 5050582902013
Udgiver Universal 75DSB8290201
Genre Adventure
Mål 130 × 170 × 10 mm   ·   133 g
Region Region 2   (Europa) Region B   (Europe, Africa, Southwest Asia and Oceania)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk Norsk Svensk
Instruktør Robert Zemeckis
Skuespiller Christopher Lloyd
Skuespiller Michael J. Fox
Skuespiller Lea Thompson

Vis alle

Flere tilbud: Film bokssæt & TV-serier fra 159,95