Hostel 1-3 -  - Film - JV-SPHE - 5051162324676 - 4. april 2014
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Hostel 1-3

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 5. - 9. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Hostel 1-3

Hostel 1:

Inden karriere og efter gymnasiet tager Josh og Paxton på den obligatoriske rejse rundt om jorden med rygsæk. Sammen med en tredje backpacker indlogerer de sig på et billigt herberg i en landsby i den mere øde del af Slovakiet. De lokale består af smukke kvinder og alt tegner rigtig godt, men et eller andet er grueligt galt, og snart er gutterne involveret i et mareridt af den mere blodige slags.

Hostel 2:

HOSTEL: PART II, som præsenteres af Quentin Tarantino (Kill Bill 1 & 2 ) og er skrevet og instrueret af Eli Roth (Hostel, Cabin Fever ), er en chokerende og brutal opfølger til den første film om illegal tortur begået af rige forretningsmænd, som betaler for at maltraktere og myrde deres ofre. Denne gang handler historien om tre unge amerikanske kvinder (Lauren German, Motorsavsmasakren, Bijou Phillips, Bully, og Heather Matarazzo, Welcome to the Dollhouse ), som studerer i Rom. En flot ung fyr lokker dem til et hostel og sælger dem til nogle folk, der lever af at fremskaffe mordofre.

Hostel 3:

De makabre mord fortsætter i denne 3. film i den chokerende og skrækindjagende horrorsaga. Fire fyre tager en tur til Las Vegas for at arbejde og feste. Men den ene af dem forsvinder pludseligt. Han bliver kidnappet til et skummelt, isoleret hostel, hvor gæsterne gør sig klar til at torturere. De hæver indsatserne ved at spille på, hvilke torturmetoder der er næst på listen…

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Antal discs 3
Komponist/Instruktør Eli Roth
Udgivet 4. april 2014
EAN/UPC 5051162324676
Udgiver JV-SPHE
Genre Horror
Mål 130 × 170 × 10 mm   ·   120 g
Region Region 0   (Alle lande) Region B   (Europe, Africa, Southwest Asia and Oceania)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Horror på Blu-ray