The Last Of Us Season 1 - The Last Of Us - Film -  - 5051892243131 - 17. juli 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Last Of Us Season 1 Limited Steelbook edition

The Last Of Us

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

The Last Of Us Season 1 Limited Steelbook edition

HBO's succesfulde TV-serie baseret på spilforlægget af samme navn.

De 9 afsnit der udgør første sæson af TV-serien The Last of Us er et bevis på at sagaen om den evigt skuffende filmatisering af spil nu er slut. The Last of Us TV-serien er af både seere og kritikere udråbt som den bedste filmatisering af et spil nogensinde, og det til trods for at serien havde nogle kæmpe sko at udfylde, eftersom Neil Druckmanns spilforlæg er kendt som et af de bedste spil, der nogensinde er udgivet.

The Last of Us - Sæson 1 er en post-apokalyptisk drama-serie, der følger karaktererne Joel og den unge pige Ellie, der begiver sig ud på en farlig rejse gennem et ødelagt USA, der er overbefængt med svampeinficerede zombier. Modvilligt har Joel indvilget i at beskytte pigen Ellie på den farefulde rejse, for hun viser sig ikke at være nogen helt normal pige. Ellie er immun over for den altødelæggende svampeinfektion og holder dermed nøglen til en vaccine. Rejsen byder på ubehagelige konfrontationer med både mennesker og monstre, men bliver også til et afgørende venskab mellem to ensomme personer, der efterhånden ikke har andre end hinanden i en barsk verden, hvor hengivenhed er en mangelvare og hvor det er svært at vide, hvem man kan stole på.

Spillets skaber Neil Druckmann har selv været inde over tilblivelsen af TV-serien, som han har lavet sammen med Craig Mazin, der stod bag den roste TV-serie, Chernobyl. Både Pedro Pascal og Bella Ramsey har fået kæmpe roser for deres portrætteringer af to af de mest elskede spilfigurer nogensinde.

Medie Film     4K Ultra HD   (4K UHD Blu-ray)
Antal discs 4
Udgivet 17. juli 2023
EAN/UPC 5051892243131
Genre Horror
Mål 273 g   (Estimeret vægt)
Region Region 0   (Alle lande)
Sprog Engelsk  
Undertekster Engelsk
Bemærk Varen har ikke undertekster på Dansk.
Skuespiller Pedro Pascal
Skuespiller Bella Ramsey

Vis alle

Mere med The Last Of Us

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: The Last of Us - Sæson 1

Vis alle

Flere tilbud: 4K UHD & Blu-ray Steelbooks