Gasolin - Gasolin' - Film - SANDREW METRONOME - 5706550874928 - 26. september 2006
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Gasolin Deluxe edition

Gasolin'

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 29. feb. - 4. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Gasolin Deluxe edition

Det her er filmen om Gasolin? ? den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab, til trods for at konflikter og skænderier var dagens orden, fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet ? en konflikt som samtidig gav bandet den nerve, som har gjort mange af sangene til klassikere.


Instruktør:

Anders Østergaard

Medvirkende:

Susanne Mertz, Roy Thomas Baker, Franz Beckerlee, Søren Berlev, Poul Bruun, Wili Jönsson, Kim Larsen

Anders Østersgaards portræt af Gasolin kommer hele vejen rundt om Danmarks til alle tider største rockband. Fra den spæde begyndelse i slutningen af 60erne blandt hippier og slumstormere på Christianshavn, over berømmelse i hele Skandinavien og indtil bandets interne konflikter sætter et punktum for samarbejdet i 1979.

Det her er filmen om Gasolin den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab, til trods for at konflikter og skænderier var dagens orden, fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet en konflikt som samtidig gav bandet den nerve, som har gjort mange af sangene til klassikere.

Dette er også historien om, hvordan musikken blev til. Hvordan eksempelvis Kim Larsen vendte tilbage til bandet efter at have oplevet Steppeulvene ved en koncert, og havde en åbenbaring om, at Gasolin måtte sadle om og synge dansk, ikke engelsk. Kort tid efter havde bandet skabt sangen Langebro og resten er, som man siger, historie. En historie, der kortlægges gennem åbenhjertige interviews med hovedpersonerne selv og dem som var omkring bandet, masser af arkivmateriale og så er filmen sidst, men ikke mindst spækket med gassernes herlige musik.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 26. september 2006
Oprindeligt udgivet 2005
EAN/UPC 5706550874928
Udgiver SANDREW METRONOME DDVDS87492
Genre Action
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instruktør Anders Østergaard
Producent Sandrew
Skuespiller Kim Larsen
Skuespiller Franz Beckerlee
Skuespiller Wili Jönsson
Skuespiller Søren Berlev

Vis alle

Mere med Gasolin'

Andre har også købt

Andet i samme serie

Se alt med Gasolin' ( f.eks. CD , LP , DVD , TØJ og Bog )