The Black Song Book - Gasolin' - Bøger - People'sPress - 9788770553810 - 17. november 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Black Song Book 1. udgave

Gasolin'

Pris
DKK 387

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 25. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

The Black Song Book 1. udgave

En mand sendte en e-mail til Gasolins gode ven, Peter Ingemann, hvori han fortalte, at han her i midten af fyrrerne endelig havde realiseret sin drøm og købt en guitar. Nu skulle han rigtig hjem og hygge sig med sin nye spade, så glad gik han på biblioteket for at låne Gasolin sangbogen. Temmelig overrasket blev han, da han fik at vide, at en sådan ikke fandtes, og som han skrev: ´Det kan da ikke være rigtigt!´ Det er dette ønske, Gasolin nu har imødekommet, og de håber, at mange flere end den ukendte e-mail-mand vil få glæde af The Black Songbook.

For første gang udgives Gasolins sange som sangbog. Det har i årevis været et brændende ønske for mange og en gåde, hvorfor en sådan sangbog ikke fandtes! Men den er simpelthen bare ikke blevet lavet - før nu.

Gasolin har selv valgt deres gamle ven og tourmusiker, Klaus Agerschou til at skrive sangene ud på noder. Og alle teksterne findes derudover med becifringer, for dem der blot har brug for akkorderne. Alle tonearter er de originale, så man kan spille sammen med Gasolin’ på pladerne. Vigtige kor- og instrumenttemaer er, hvor der er plads, lagt som små noder sammen med sanglinjen. Ellers er de noteret efter sangen. De steder, hvor der ligger 2. og 3. stemmer på leadsangen, er de noteret. Guitarakkorderne findes bagerst i bogen, så det er lige til at gå til.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Specielt cover Indbundet
Udgivet 17. november 2008
Oprindeligt udgivet 2009
ISBN13 9788770553810
Forlag People'sPress Gasolin1
Genre Musik & Film
Mål 242 × 303 × 34 mm   ·   2,11 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Gasolin'

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger

Se alt med Gasolin' ( f.eks. CD , LP , DVD , Indbundet Bog og 7" )