Gasolin' - gudernes vilje - Jacob Wendt Jensen; Niels Ole Baadsgaard - Bøger - Politikens Forlag - 9788740071955 - 2. november 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Gasolin' - gudernes vilje 1. udgave

Jacob Wendt Jensen; Niels Ole Baadsgaard

Pris
DKK 295

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 27. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Gasolin' - gudernes vilje 1. udgave

Den ultimative historie om Gasolin'.

Medlemmer fra Gasolin’ og kredsen omkring dem fortæller med egne ord nye detaljer om det, der formede bandet og skabte de ikoniske sange. Også Kim Larsen kommer til orde takket være blandt andet ikke tidligere offentliggjorte interviews lavet i forbindelse med dokumentarfilmen Gasolin’ fra 2006.

I november 2021 er det 50 år siden, at Gasolin’ udgav deres debutalbum, som siden har fået os til at synge med på linjer som ’Hvis du tør, så tag med mig’. ’Langebro’ er blot en af mange Gasolin’-sange, der viste sig at være eviggyldige, fordi de var med til at sætte ord på og melodi til den danske folkesjæl.

Men hvad var det, der skabte Gasolin’? Hvilke hemmelige ingredienser gjorde sangene så langtidsholdbare? I Gasolin' – Gudernes vilje kommer guitarist Franz Beckerlee selv med dette bud: ”Der var noget uforklarligt magisk i det øjeblik Wili, Kim og jeg mødtes. Det var, som om guderne smed en tændstik i krudttønden. Gasolin’ – det var Gudernes vilje.” I en kronologisk mosaik på mere end 1.000 citater fra nye og klassiske interviews med bandmedlemmer og folk, der var tæt på Franz Beckerlee, Søren Berlev, Wili Jønsson og Kim Larsen i Gasolin’s levetid fra 1969 til 1978, udfoldes historien om det, der var med til at forme sangene.

De fire venners forskellige opvækst og temperamenter, bydelen Christianshavn, vokseværket fra amatører til superstjerner, deres kuldsejlede drømme om udenlandsk succes. Og ikke mindst deres interne kampe, der skabte spændvidden i musikken.

Bogen er rigt illustreret og giver et unikt kig ind bag kulissen fortalt af mere end 40 mennesker i kredsen omkring Gasolin’, som var der, da begivenhederne fandt sted. Derudover kommer alle de fire medlemmer til orde takket være hidtil ikke offentliggjorte interviews, som instruktør Anders Østergaard lavede i forbindelse med sin dokumentarfilm Gasolin’ fra 2006. Alt sammen bidrager til en bog fyldt med humoristiske, ærlige og hidtil ukendte anekdoter om et af Danmarks største rockbands.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 2. november 2021
ISBN13 9788740071955
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 448
Mål 178 × 253 × 45 mm   ·   1,26 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger

Vis alle

Flere tilbud: Bøger - Julens bestsellere