MALURT - SuperLive - B-Joe (med efterskrift af Michael Falch) - Bøger - Electric Buddha - 9788797415801 - 8. november 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

MALURT - SuperLive

B-Joe (med efterskrift af Michael Falch)

Pris
DKK 334

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 28. - 29. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

MALURT - SuperLive

Kom med bandet hele vejen gennem backstageforberedelserne, koncentrationen og den meditative stilhed inden showtime og direkte ind på de udsolgte scener på MALURT's SuperLive turné.

Bogen MALURT - SuperLive indeholder 200 stærke farve- og sort/hvide fotos taget så tæt på, at man nærmest kan mærke sveden og høre publikums begejstrede skrig over endelig igen at kunne opleve dét band, som har betydet så uendeligt meget for generationer af danske rockfans gennem de seneste 40 år.

Neonsolen brænder over byen, og Michael Falch og resten af bandet - i sin stærkeste opstilling - brænder med. Skarpere end nogensinde. Sangene er, som de altid har været: Smukke, rørende, intense, indlevende, filmiske og fulde af den rocksjæl, som altid har været så kendetegnende for netop dét band.

Vi ses igen - igen og igen ... synger bandet. Vel vidende, at det er endegyldigt slut efter denne turné. MALURT tourbussen bliver for evigt parkeret, når den sidste sang er sunget og den sidste dans er danset. De Vildeste Fugle tager på træk for aldrig mere at vende hjem igen.

Men sangene har vi - og billederne...

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet Danmark, 8. november 2022
ISBN13 9788797415801
Forlag Electric Buddha
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 192
Mål 210 × 260 × 20 mm   ·   1,50 kg

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer