I ruiner - Morten Pape - Bøger - Politikens Forlag - 9788740054859 - 7. oktober 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

I ruiner 1. udgave

Morten Pape

Pris
DKK 254

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 27. - 28. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

I ruiner 1. udgave

Finanskrise og folkemord, et Europa under pres, et forstyrret nødhjælps-system og kernefamiliens kollaps. Morten Pape takler nogle af det 21. århundredes største spørgsmål i sin episke afslutning på Amager-trilogien.

Amalie vokser op på Ugandavej blandt Vestamagers endeløse rækker af parcelhuse. Alt er tilsyneladende håbløst normalt i den lille familie. Men indenunder facaden lurer katastrofen.

Efter Amagerbankens dramatiske krak i 2011 blæser fundamentet langsomt væk under Amalies familie. Forældrene bliver skilt, familien bliver spredt for alle vinde, og Amalie skal nu forsøge at finde sig selv langt væk fra den idyl og tryghed, hun ellers troede, hun kendte så godt.

Da Amalie møder en kvinde, som har overlevet folkemordet i hjemlandet Rwanda, får hun et nyt perspektiv på godhedens mangler og ondskabens uendelige spændvidde. En ondskab, hun selv gradvist erfarer, også har huseret i hendes egen familie …

I ruiner er en stort anlagt roman om dem, der tier, og dermed samtykker – i familien, i lokalsamfundet og på verdensplan. Den er tredje og sidste selvstændige bind i Amager-trilogien, som også består af Planen og Guds bedste børn.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 7. oktober 2021
ISBN13 9788740054859
Forlag Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 608
Mål 155 × 230 × 55 mm   ·   896 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Morten Pape

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Morten Pape - I ruiner

Vis alle

Flere tilbud: Bøger - Julens bestsellere