Prins Piwi - Flemming Quist Møller - Film -  - 5709165527524 - 1. maj 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Prins Piwi

Flemming Quist Møller

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 5. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Prins Piwi

For første gang nogensinde kommer Flemming Quist Møllers børnefilm 'Prins Piwi og hans eventyrlige rejse for at finde lykken' på DVD!

Denne 'glemte' film fra 1974 er en skøn blanding af tegne- og realfilm og fuld af tidstypisk samfundssatire med en stjernespækket rollebesætning bestående af bl.a. Grethe Sønck, Helle Ryslinge, Otto Brandenburg, Niels Skousen, Suzanne Brøgger og ikke mindst rockgruppen Gasolin', samt stemmer af Jesper Klein, Bodil Kjer m.fl.

'Prins Piwi og hans eventyrlige rejse for at finde lykken' fremstår som et kollektivt arbejde og tæller udover Flemming Quist Møller også store kræfter som Anders Refn, Morten Arnfred, Jannik Hastrup, Thomas Winding og mange flere. Filmen er desuden det første samarbejde mellem Anders Refn og Flemming Quist Møller, som sidenhen resulterede i spillefilmene 'Strømer', 'De forbandede år 1 og 2', 'Sort høst' m.fl. samt TV-serien 'En gang strømer', som alle har Flemming Quist Møller som medforfatter på manuskripterne.

På DVD'en ligger desuden Flemming Quist Møllers kortfilm fra 1987 'Kedsomhedens gåde' med bl.a. Jesper Klein, Søs Egelind, Stig Hoffmeyer, Anne Marie Helger og Carl Quist Møller.


SYNOPSIS:

I landet Klynk bor piverterne, nogle små hængemuleagtige væsener, der altid er bedrøvede og utilfredse. Landets tronfølger, prins Piwi, har fået fat i nogle ugeblade fra Menneskenes Land og læser en masse om Lykken.

Han beslutter selv at rejse til Menneskenes Land og hente Lykken. Imidlertid har de mennesker, han træffer, ret forskellige opfattelser af, hvad Lykken egentlig er for noget. Det bliver naturligvis til en samling utrolige oplevelser, som rigtig tager fart, da Piwi kommer i kløerne på et par halvsmarte fidusmagere. De vil lave penge på ham ved at sælge ham som dagens guru, der kommer fra det ydre rum for at frelse menneskeheden fra sorger og ulykker.

Store interesser står på spil, og den stakkels prins efterstræbes snart af gangstere og agenter i stor forvirring.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 1. maj 2023
Oprindeligt udgivet 1974
EAN/UPC 5709165527524
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Ingen
Instruktør Flemming Quist Møller
Skuespiller Bodil Kjer
Skuespiller Jesper Klein
Skuespiller Judy Gringer
Skuespiller Otto Brandenburg
Skuespiller Niels Skousen
Skuespiller Grethe Sønck
Skuespiller Suzanne Brøgger
Skuespiller GASOLIN'

Vis alle

Mere med Flemming Quist Møller

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: DVD'er til 99,95 DKK