De Forbandede År 1+2 (Box Set) -  - Film -  - 5709165697128 - 29. august 2022

De Forbandede År 1+2 (Box Set) Deluxe edition

Pris
kr. 239,96
Forventes klar til forsendelse 3. - 5. okt.

Vores kunder siger:


Findes også som:

De Forbandede År 1+2 (Box Set) Deluxe edition

'De forbandede år' er en episk fortælling i to dele, der skildrer en families udfordringer og kampe under Anden verdenskrig.

DEL 1 - 1940-1943
Karl Skov er den succesfulde ejer af en stor elektronikfabrik, han er gift med Eva og har fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og de ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

DEL 2 1943-1945
Familien Skov er splittet. Sønnen Aksel, der tilsluttede sig Modstandsbevægelsen, er gået under jorden og fra at være en idealistisk amatør, udvikler han sig til at blive en hårdkogt partisan. Karl kæmper for sit livsværk og da samlingsregeringen kollapser, er han pludselig uden politisk opbakning og må tage alle forbehold for at sikre en fremtid for familien. Det sætter forholdet til Eva under yderligere pres, da hun har hele tiden har haft svært ved sin mands samarbejde med besættelsesmagten. Den stigende modstand mod besættelsen og tyskernes øgede brutalitet får fatale følger for familien.


Indhold i dette deluxe bokssæt:

  • DE FORBANDEDE ÅR 1
  • DE FORBANDEDE ÅR 2
  • EKSKLUSIV BOG MED 68 SIDER: Indeholder gennemgang af temaer og begivenheder, som indgår i filmen; udførlig tidslinje over Anden Verdenskrig; biografier over filmens hovedpersoner; artikler og en masse billeder
Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc) × 2
Udgivet 29. august 2022
EAN/UPC 5709165697128
Genre Drama
Mål 140 × 170 × 20 mm   ·   200 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk
Skuespiller Jesper Christensen
Skuespiller Bodil Jørgensen

Vis alle

Flere tilbud: De Forbandede År 2

Vis alle

Flere tilbud: Nye og kommende film og serier

Vis alle

Flere tilbud: Nye og kommende udgivelser på Blu-ray og UHD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære: DVD & Blu-ray