Fantastic Beasts 3 Film Collection - Fantastic Beasts - Film - Warner - 7333018024472 - 20. marts 2023

Fantastic Beasts 3 Film Collection

Fantastic Beasts

Pris
kr. 169,95
Forventes klar til forsendelse 6. - 10. apr.

Findes også som:

Fantastic Beasts 3 Film Collection

Alle tre Fantastiske Skabninger film, der er sat i Harry Potter universet - nu samlet i én boks.

  • "Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes / Fantastic Beasts and Where to Find Them" (2016): Filmen foregår i 1926 og følger Newt Scamander, en britisk troldmand og magizoolog, der ankommer til New York City med en kuffert fuld af magiske skabninger. Når nogle af skabningerne undslipper, danner Newt team med en No-Maj (ikke-magisk person) ved navn Jacob Kowalski og to hekse, Tina og Queenie Goldstein, for at hente dem tilbage. Undervejs opdager de en ond plan involverende en ond troldmand ved navn Gellert Grindelwald.
  • "Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser / Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" (2018): Filmen fortsætter historien om Newt Scamander, der denne gang er opfordret af Albus Dumbledore til at stoppe den onde troldmand Gellert Grindelwald, der forsøger at skabe et overherredømme for troldmænd over ikke-magiske mennesker. Newt slutter sig igen til Tina og Queenie samt en tidligere Hogwarts-klassekammerat, Theseus Scamander, for at stoppe Grindelwalds onde planer.
  • "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder" (2022): I den tredje film bliver Newt Scamander igen involveret i en mission for at stoppe den onde troldmand Gellert Grindelwald, der har undsluppet fængslet og truer med at afsløre en hemmelighed om Albus Dumbledore. Newt slutter sig til Dumbledore og en række nye og gamle allierede, herunder Tina, Queenie og Jacob, for at beskytte troldmandssamfundet mod Grindelwalds trusler.
Medie Film     DVD
Udgivet 20. marts 2023
EAN/UPC 7333018024472
Udgiver Warner
Genre Family
Mål 20 × 190 × 140 mm   ·   150 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk Norsk Svensk
Instruktør David Yates
Skuespiller Mads Mikkelsen
Skuespiller Jude Law
Skuespiller Eddie Redmayne

Vis alle

Mere med Fantastic Beasts

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Nye og kommende film og serier

Vis alle

Flere tilbud: Nye og kommende udgivelser på DVD