Avatar 1 -  - Film - Disney - 7333018026827 - 17. juli 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Avatar 1

Pris
DKK 89,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 8. - 12. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Avatar 1

Oplev James Camerons banebrydende mesterværk, der omdefinerede mulighederne for visuel historiefortælling og fortryllede publikum over hele verden.

I denne episke science fiction-fortælling tager den visionære instruktør James Cameron dig med på en åndeløs rejse til den fjerne planet Pandora, hvor en verden af frodige landskaber og betagende væsener venter. Med fantastiske visuelle effekter og en overvældende 3D-teknologi transporterer Avatar 1 dig ind i et ekstraordinært univers, hvor grænsen mellem virkelighed og fantasi udviskes.

Avatar 1 blev en revolutionerende film, ikke kun på grund af sin banebrydende brug af 3D-teknologi, men også på grund af sine miljømæssige temaer og tankevækkende samfundskommentarer. Den startede en global samtale om vigtigheden af at bevare vores planet og respektere hinandens kulturer, samtidig med at den udfordrede grænserne for, hvad der er muligt rent teknisk inden for filmverdenen.


Inkl. bonus-disc med følgende indhold:

  • Memories from Avatar (21:21 min.): Producer Jon Landau leder en livlig samtale med skuespillerne Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver og Stephen Lang, der genkalder sig varme minder fra produktionen og reflekterer over AVATAR 1's ekstraordinære succes.
  • AVATAR: A Look Back (10:03 minutter): I dette tilbageblik reflekterer skuespillere og filmskabere over deres ekstraordinære rejse med AVATAR, de banebrydende teknologier, de brugte til at skabe en uovertruffen filmoplevelse, og den dybe effekt, filmen havde på publikum verden over.
Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Antal discs 2
Specielt cover O-card
Udgivet 17. juli 2023
EAN/UPC 7333018026827
Udgiver Disney
Mål 15 × 175 × 140 mm   ·   100 g
Region Region B   (Europe, Africa, Southwest Asia and Oceania)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk Norsk Svensk
Instruktør James Cameron
Skuespiller Sigourney Weaver
Skuespiller Sam Worthington
Skuespiller Stephen Lang
Skuespiller Zoe Saldana

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Disney Pixar

Vis alle

Flere tilbud: Oscar-filmtilbud