PSPHPT - Peter Sommer - Musik -  - 0194399065419 - 3. september 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

PSPHPT

Peter Sommer

Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

PSPHPT

3. september 2021 udsender Peter Sommer et album med 12 sange udført af de to bemeldte herrer. Titlen PSPHPT står for 'Peter Sommer, Palle Hjorth, Pro Tempore'.

Der er blevet kigget i det efterhånden omfattende katalog, og valget er faldet på de værker, der lever lige nu, lige her og i det udtryk, som gennem de sidste tre år er blevet raffineret i koncertsale og kirker landet rundt.

Det enkle, ekspressive og højdramatiske, der kigger mere mod sydlige temperamenter a la chansons end mod den jyske troubadur.

Det er ikke et jubilæum, det er ikke en gængs kompilation med fortidens hits, mere et nyt kunstnerisk greb på materialet i ønsket om at høre, hvad sangene og teksterne kan og vil, når de balancerer mere råt, primært støttet af Palle Hjorths piano, Peter Sommers guitar eller Davide Rossis (Coldplay,The Verve, Goldfrapp etc.) strygerarrangementer.

Derudover gæstes albummet af Søren Huss på flygelhorn og Mikael Simpson på mundharpe. Albummet er produceret af Kenneth Nørby Andersen og Klaus Q Nielsen.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Udgivet 3. september 2021
EAN/UPC 0194399065419
Genre Pop
Mål 10 × 315 × 315 mm   ·   225 g

Vis alle

Mere med Peter Sommer

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Julens bestsellere 2021

Vis alle

Flere tilbud: Peter Sommer - De Uforelskede I København