One Step At A Time - Jacob Dinesen - Musik - Universal Music - 0602465120356 - 8. marts 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

One Step At A Time Signed edition

Jacob Dinesen

Pris
DKK 149,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 8. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

One Step At A Time Signed edition

Titlen på Jacob Dinesens nye album er på den ene side fortællingen om en 28-årig rock-komet, der mod alle odds blev et af de største fænomener på den danske musikscene i nyere tid. Fem albums og endeløse udsolgte turnéer senere, er "One Step at a Time" også historien om et ungt menneske med et fornyet livssyn, om en musiker der er klar til at ryste folks opfattelse af hvem han er, og hvad han står for, gennem nye melodier og ord fra en sangskriver der kun lige er kommet i gang!

"One Step at a Time" er blevet en samling af sange fra en 28-årig ung mand, der stadig synger lige fra hjertet, men med optimisme og et blik som er vendt op og ud mod verden omkring ham.

”Op gennem mine 20’ere, har jeg dyrket livets skyggesider og alle de dæmoner, vi mennesker går rundt og kæmper med. Et fascinerende mørke, jeg nok aldrig slipper som kunstner, men som jeg nu ser fra et andet perspektiv, hvor selvransagelsen også kan resonere i sange med håb og lykke [...] ”Jeg har det med at tage sorgerne på forskud; håber på det bedste, men forventer det værste. Jeg har heldigvis også lært, at minde mig selv om, at det jo nok skal gå alt sammen. For det gør det.”

For første gang har Dinesen samarbejdet med to andre under skriveprocessen: producer Kasper Falkenberg og sangskriveren Mattis Jacobsen. En grænseoverskridende oplevelse for en måske ung, ja, men efterhånden også erfaren rocksanger, som har været vant til at agere på egen hånd. Men det blev hurtigt en kunstnerisk og kreativ øjenåbner - et sted, hvor han kunne give slip på alle de impulser, han rummer som musiker lige fra folk til country, soul, americana og pop, funderet trygt og sikkert i rockens rødder.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udkommer 8. marts 2024
EAN/UPC 0602465120356
Udgiver Universal Music
Genre Rock
Mål 10 × 125 × 145 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Jacob Dinesen

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Jacob Dinesen | One Step At A Time (Signeret)

Vis alle

Flere tilbud: Jacob Dinesen

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | CD

Se alt med Jacob Dinesen ( f.eks. LP og CD )