The Blur Of Zebras - Spleen United - Musik - Universal Music - 0602465961157 - 23. august 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Blur Of Zebras

Spleen United

Pris
DKK 219,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. aug.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

The Blur Of Zebras

Spleen United giver ny lyd fra sig med trippet, tilsløret og varm energi på ’The Blur of Zebras’ – gruppens første udspil i 12 år!

’The Blur of Zebras’ er Spleen United i trip-mode. Men ikke som man ville forvente. Rummet man træder ind i er stadig sløret, drømmende og eskapistisk, men stroboskoplysets hidsige bølger er skiftet ud med et varmere, mere roligt skær. Ud af kaos og ind i solen dagen derpå.

Bjarke Niemann & co. har været et af landets mest tonegivende bands gennem snart 20 år. De debuterede i 2005 med et album, der krævede lytterens fulde opmærksomhed fra start til slut. Og det gør de i den grad også på ’The Blur of Zebras’, der 12 år efter gruppens seneste album zoner ud i et fornyet, afslappet tempo – tilbage til startpunktet og ind en fri energi! 

Lige siden 2019, hvor Spleen United genopstod fra asken af de udbrændte maskiner fra en sagnomspunden Northside-koncert seks år forinden, har gruppen – i original besætning – spillet den ene udsolgte koncert efter den anden og høstet fem- og seksstjernede topanmeldelser på stribe. I 2022 gav de, for første gang i mere end ti år, ny lyd fra sig, med de elektroniske og sample-tunge singler, ’Eat The Rich’ og ’The Real Thing’, som blev fulgt op af en række store indendørs koncerter.

Spleen United består af Bjarke Niemann (vokal), Gaute Niemann (bas), Kasper Nørlund (synths), Rune Wehner (synths) og Jens Kinch (trommer).


Sort vinyl i gatefold, inkl. 12-siders booklet

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udkommer 23. august 2024
EAN/UPC 0602465961157
Udgiver Universal Music
Genre Electronic     Electro
Mål 5 × 315 × 315 mm   ·   300 g

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Electronic/Dance

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er

Se alt med Spleen United ( f.eks. LP , CD , SCD , CD/DVD og 12" )