Imploding the Mirage - The Killers - Musik - ISLAND - 0602508525704 - 21. august 2020

Imploding the Mirage

The Killers

Pris
kr. 49,95
Forventes klar til forsendelse 14. - 16. feb.

Vores kunder siger:


Findes også som:

Imploding the Mirage

På det nye album fra The Killers, Imploding the Mirage, har Brandon Flowers og resten af bandet for første gang været nødt til at undvære deres faste guitarist Dave Keuning, som tager en pause fra bandet. Det har været en stor tilvænningsproces at skrive sange uden Keuning, der var medstifter af bandet og har været en fast bestanddel af bandkonstellationen lige siden han sammen med forsanger Brandon Flowers skrev gigahittet "Mr. Brightside", som deres første fælles sang for snart 20 år siden. Men Keuning trådte væk fra rampelyset kort efter The Killers' forrige album Wonderful Wonderful fra 2017, selvom han stadigvæk på papiret er et fuldbyrdet medlem af bandet.

Den indledende indspilningsproces på det nye album var præget af fraværet af bandets faste guitarist. Igennem hvad der praktisk talt tog form af en slags musikalsk 'speed dating' forsøgte The Killers at udfylde tomrummet med andre sparringspartnere. Et forløb der ikke kastede tilfredsstillende materiale af sig i første omgang.

Efter flere måneders indspilninger besluttede bandet at starte forfra i en ny by med Shawn Everett og Jonathan Rado (Foxygen) ved roret som producere. Og selvom det også viste sig at være vanskeligt at starte fra scratch igen, begyndte sangene langsomt at tage form, med hjælp fra et virvar af musikalske gæster - heriblandt selveste Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac) som stand-in for Dave Keuning på singleforløberen "Caution". Derudover har navne som Weyes Blood, K.D. Lang og Adam Granduciel (The War on Drugs) også slået vejen forbi på albummet.

For The Killers har Imploding the Mirage måske nok været det hårdest album at lave til dato, men som det ofte er tilfældet, når man kigger tilbage i musikhistorien, så er det ofte de sværeste albums, der har den største gennemslagskraft, når man når ud på den anden side.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 21. august 2020
EAN/UPC 0602508525704
Udgiver ISLAND 060250852570
Genre Rock     Alternative Rock
Mål 10 × 145 × 125 mm   ·   94 g

Vis alle

Mere med The Killers

Hvis du kan lide The Killers, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: The Killers - Imploding the Mirage

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til kun 49,95 DKK