Sindssyge Ting - Suspekt - Musik - Universal Music - 0602508634611 - 14. februar 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sindssyge Ting

Suspekt

Pris
DKK 139,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 18. - 21. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Sindssyge Ting

Albertslund-trioens 7. studiealbum, Sindssyge Ting udkommer 3 år efter Suspekts forrige album, 100% Jesus. 3 år der går hånd i hånd med albumtitlen "Sindssyge Ting", samt tegner et godt billede af hvad man kan forvente af Suspekts seneste musikalske rejse:

"Albummet giver lytteren et indblik i alt det vi har oplevet de sidste 3 år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet", forklarer Emil og Andreas fortsætter; "Det er en plade med sindssygt mange forskellige vibes. Det er næsten pladens mantra. Og det er måske også det, som har været den største udfordring. At samle alle disse vibes og ideer i ét rumskib. Det er derfor pladen hedder 'Sindssyge ting'. Den sindsyge musik, der er blandet sammen med sindsyge tekster i forskellige vibes lavet på forskellige oplevelser og møder med forskellige mennesker."

Et par af de mennesker, som Suspekt har mødt på rejsen, er der opstået magi med i studiet. Enkelte gæster havde man måske set komme, og andre vil med stor sandsynlighed overraske, når man nærlæser tracklisten. Og det er ikke kun i forhold til gæsterne, at albummet spænder bredere end tidligere udgivelser. Mens udgivelsen af "Gonzo" manifisterede en retning af fest og dumhed, er der som altid også tracks på udgivelsen, der går meget dybere:

"De features der optræder på albummet, er musikere der har været på den samme vej der gik os i møde. Så man kan faktisk sige, at de har valgt sig selv. Albummet er fyldt med sange som danser i hver deres takt, men når man zoomer ud giver det alligevel mening. Det kræver fordybelse", uddyber Rune.

Medie Musik     CD   (Compact Disc) × 2
Specielt cover Digipak
Udgivet 14. februar 2020
EAN/UPC 0602508634611
Udgiver Universal Music
Genre Hip Hop / Rap
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   125 g

Vis alle

Mere med Suspekt

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Suspekt - Sindssyge Ting

Vis alle

Flere tilbud: Suspekt

Vis alle

Flere tilbud: Hip Hop på CD

Se alt med Suspekt ( f.eks. LP , CD , MDVD og SCD )