Finally Enough Love: 50 Number Ones (The Rainbow Edition) - Madonna - Musik - Warner Music - 0603497832644 - 30. juni 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Finally Enough Love: 50 Number Ones (The Rainbow Edition) Limited edition


DKK 1.299,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 27. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel

Finally Enough Love: 50 Number Ones (The Rainbow Edition) Limited edition

New Rainbow-Vinyl Version Of 6-LP Remix Collection Celebrating Madonna's Record 50 #1 Club Hits

Finally Enough Love: 50 Number Ones was originally released as a limited-edition 6-LP set on red and black vinyl. That version sold out in three days during pre-orders and remains highly sought after.

That 50-track vinyl version will see a wider release on June 23rd when it debuts on Rainbow vinyl. Like the original, FINALLY ENOUGH LOVE: THE RAINBOW EDITION spans Madonna's entire dance club chart reign with dozens of remixes by the world’s top producers. Along with fan favorites, the set also features several rare remix recordings that debuted on the original release.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 6
Udgivet 30. juni 2023
EAN/UPC 0603497832644
Udgiver Warner Music
Genre Pop
Mål 310 × 321 × 29 mm   ·   1,70 kg


    1. “Holiday” (7” Version)
    2. “Like A Virgin” (7” Version)
    3. “Material Girl” (7” Version)
    4. “Into The Groove” (You Can Dance Remix Edit)
    5. “Open Your Heart” (Video Version)
    6. “Physical Attraction” (You Can Dance Remix Edit)
    7. “Everybody” (You Can Dance Remix Edit)
    8. “Like A Prayer” (Remix / Edit)
    9. “Express Yourself” (Remix / Edit)
    10. “Keep It Together” (Alternate Single Remix)
    11. “Vogue” (Single Version)
    12. “Justify My Love” (Orbit Edit)
    13. “Erotica” (Underground Club Mix)
    14. “Deeper And Deeper” (David’s Radio Edit)
    15. “Fever” (Radio Edit)
    16. “Secret” (Junior’s Luscious Single Mix)
    17. “Bedtime Story” (Junior’s Single Mix)
    18. “Don’t Cry For Me Argentina” (Miami Mix Edit)
    19. “Frozen” (Extended Club Mix Edit)
    20. “Ray Of Light” (Sasha Ultra Violet Mix Edit)
    21. “Nothing Really Matters” (Club 69 Radio Mix)
    22. “Beautiful Stranger” (Calderone Radio Mix)
    23. “American Pie” (Richard ‘Humpty’ Vission Radio Mix)
    24. “Music” (Deep Dish Dot Com Radio Edit)
    25. “Don’t Tell Me” (Thunderpuss Video Remix)
    26. “What It Feels Like For A Girl” (Above And Beyond Club Radio Edit)
    27. “Impressive Instant” (Peter Rauhofer’s Universal Radio Mixshow Mix)
    28. “Die Another Day” (Deepsky Radio Edit)
    29. “American Life” (Felix Da Housecat’s Devin Dazzle Edit)
    30. “Hollywood” (Calderone & Quayle Edit)
    31. “Me Against The Music” (Peter Rauhofer Radio Mix) – Britney Spears feat. Madonna
    32. “Nothing Fails” (Tracy Young’s Underground Radio Edit)
    33. “Love Profusion” (Ralph Rosario House Vocal Edit)
    34. “Hung Up” (SDP Extended Vocal Edit)
    35. “Sorry” (PSB Maxi Mix Edit)
    36. “Get Together” (Jacques Lu Cont Vocal Edit)
    37. “Jump” (Axwell Remix Edit)
    38. “4 Minutes” (Bob Sinclar Space Funk Edit) – feat. Justin Timberlake & Timbaland
    39. “Give It 2 Me” (Eddie Amador Club 5 Edit)
    40. “Celebration” (Benny Benassi Remix Edit)
    41. “Give Me All Your Luvin’” (Party Rock Remix) – feat. LMFAO & Nicki Minaj
    42. “Girl Gone Wild” (Avicii’s UMF Mix)
    43. “Turn Up The Radio” (Offer Nissim Remix Edit)
    44. “Living For Love” (Offer Nissim Promo Mix)
    45. “Ghosttown” (Dirty Pop Intro Remix)
    46. “Bitch I’m Madonna” (Sander Kleinenberg Video Edit) – feat. Nicki Minaj
    47. “Medellín” (Offer Nissim Madame X In The Sphinx Mix) – Madonna and Maluma
    48. “I Rise” (Tracy Young’s Pride Intro Radio Remix)
    49. “Crave” (Tracy Young Dangerous Remix) - feat. Swae Lee
    50. “I Don’t Search I Find” (Honey Dijon Radio Mix)

Vis alle

Mere med Madonna

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl Deluxe Editions & LP bokssæt

Se alt med Madonna ( f.eks. CD , LP , 12" , DVD og SCD )