A La Sala - Khruangbin - Musik -  - 0674012926346 - 5. april 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

A La Sala

Khruangbin

Pris
DKK 139,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 18. - 22. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

A La Sala

Khruangbins nye album, "A La Sala", signalerer et ønske om at vende tilbage til begyndelsen for de tre medlemmer. Tilbage til der, hvor de kom fra, både lydmæssigt og følelsesmæssigt.

Titlen gør det klart. "A La Sala" ("Til værelset" på spansk), Khruangbins fjerde studiealbum, er en øvelse i at vende tilbage for at komme videre, og gøre det på sine egne betingelser. Det udvider den atmosfære af mystik og hellighed, som er nøglen til, hvordan bassist Laura Lee Ochoa, trommeslager Donald "DJ" Johnson, Jr. og guitarist Mark "Marko" Speer griber musikken an.

Hvis "Mordechai" fra 2020, deres sidste studiealbum uden andre samarbejdspartnere, var en festplade, hvis efterfølgende turné efter nedlukningen forbedrede bandets musikalske omdømme vidt og bredt, er "A La Sala" den afmålte morgen efter festen. Det er et smukt, luftigt album, der kun er lavet i selskab med gruppens mangeårige tekniker Steve Christensen og med minimale overdubs. Det er et glimt ind i de elementer, der driver Khruangbins vision, en nytænkning og optankning til det lange seje træk, der ligger forude.

Medie Musik     Kassette   (Kassettebånd)
Antal enheder 1
Udgivet 5. april 2024
EAN/UPC 0674012926346
Katalognr. DOC357CASS
Genre Rock
Mål 120 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Khruangbin

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Kassettebånd

Vis alle

Flere tilbud: Khruangbin | A La Sala

Se alt med Khruangbin ( f.eks. LP , CD , 7" , Kassette og 10" )